OBH Nordica Björn Axén Tools AC 2000
Se fler bilder »

OBH Nordica Björn Axén Tools AC 2000

OBH Nordica

649:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

OBH Nordica Björn Axen Tools AC 2000Professionell hĂ„rtork med maximalt lufttryck som hjĂ€lper dig att föna som ett proffs. Den har tre vĂ€rmelĂ€gen, tvĂ„ hastigheter och flera munstycken.Professionell hĂ„rtork med jonisering som ingĂ„r i Björn AxĂ©n Tools. AC motor som ger extra lĂ„ng livslĂ€ngd och maximalt lufttryck.Extra smalt fönmunstycke för maximal koncentration av luftflödet vid torkning och styling.  Volymmunstycke medföljer för extra skonsam torkning och extra volym. AnvĂ€nds med fördel pĂ„ lockigt hĂ„r.High Power.3 vĂ€rmelĂ€gen/2 hastigheter.Cool-funktion.Löstagbart filter för enkel rengöring.Extra lĂ„ng sladd: 2,8 meter.Vikt: ca. 625gMunstycke diameter: 4,5cm br/OBH Nordica Björn AxĂ©n Tools AC 2000
OBH Nordica Björn Axén Tools AC 2000 finns i kategorin HÄrvÄrd - VÀrmeverktyg - Fön.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko