Nuori Supreme Polishing Treatment
Se fler bilder »

Nuori Supreme Polishing Treatment

Nuori

575:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Denna anpassningsbara behandling avlÀgsnar effektivt orenheter, tar försiktigt bort döda hudceller och boostar huden med mycket nÀringsrika ingredienser. Resultatet: En mer förfinad, vitaliserad och strÄlande hud som kan andas. Den potenta formeln aktiveras hemma genom att blanda de tvÄ komponenterna, enzymkomplex och pulverbooster i önskad proportion. Fermenterade acerola körsbÀr, granatÀpple och rÀdisrotsextrakter lyfter bort döda hudceller och bekÀmpar fria radikaler. NÀr de fysiska exfolierande ingredienserna sÄ som ris och aloe vera pulver samt fina jojobapÀrlor kombineras med enzym krÀmbasen Àr det möjligt att uppnÄ optimala resultat, eftersom formeln kan skrÀddarsys frÄn dag till dag och dÀrmed anpassas till hudens förÀndrade behov.LÀmplig för alla hudtyper, inklusive kÀnslig hud.AnvÀndning: Fördela 3-4 pumpar enzymkomplex i handflatan. För daglig anvÀndning eller för kÀnslig hud: Strö en liten mÀngd powder booster ovanpÄ enzymkomplexet. För anvÀndning varje vecka eller intensifierat resultat: LÀgg till en högre mÀngd powder booster i blandningen. AnvÀnd den andra handens pekfinger och blanda försiktigt tills pulvret Àr jÀmnt utblandat. Applicera blandningen pÄ ansikte, nacke, dekolletage och massera försiktigt upp till en minut. För att fÄ hela fördelen med den aktiva formeln, lÀmna pÄ huden i upp till 5 minuter. Skölj av med ljummet vatten och avsluta med att torka av huden med en bomullsrondell med vatten eller NUORI Vital Unifier. Följ med din favorit fuktgivande vÄrdrutin. För blandad hud, blanda en mild version av Supreme Polishing Treatment och applicera hÀlften av den pÄ kind, nacke och dekolletage. TillsÀtt sedan lite mer Powder Booster i den ÄterstÄende halvan av blandningen i handflatan och applicera pÄ T-zonen för en djupare rengöring och uppfriskning. 45ml/8gbr/Nuori Supreme Polishing Treatment
Nuori Supreme Polishing Treatment finns i kategorin HudvÄrd - HudtillstÄnd - Ansikte - Porer & Pormaskar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko