Nailmatic Pure Colour Amour Rouge Nacré/Red Shimmer
Se fler bilder »

Nailmatic Pure Colour Amour Rouge Nacré/Red Shimmer

Nailmatic

119:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Nailmatics PURE nagellack Ă€r 10-free, veganska och biobaserade upp till 84%. Lösningsmedel som i konventionella nagellack hĂ€rrör frĂ„n petroleum eller naturgas har i dessa lack ersatts med vegetabiliska lösningsmedel frĂ„n exempelvis bomull, majs, potatis, vete och kassava. De övriga 16% Ă€r en mycket kontrollerad avvĂ€gd kompromiss för att lacket fortfarande ska behĂ„lla sin smidighet vid applicering, glans och hĂ„llbarhet - vara grymma helt enkelt. Nagellacken Ă€r berikade med vegetabiliskt keratin och borageolja (gurkörtsolja) för att ge friska naglar. FĂ€rgen bestĂ„r av naturliga och/eller organiska fĂ€rger beroende pĂ„ nagellackets fĂ€rg/nyans. PURE-lacken Ă€r fria frĂ„n paraben, toluen, dibutylftalat, formaldehyd, xylen, styren, kamfer, formaldehydharts, bensofenon-1 och nanopartiklar.För extra hĂ„llbarhet anvĂ€nd Nailmatic PURE base & top lack. Basen gör att naglarna inte pĂ„verkas av högpigmenterade fĂ€rger och ett lager med topplack gör att nagellacket sitter bĂ€ttre och lĂ€ngre.Nailmatic Ă€r ett franskt företag dĂ€r all produktion sker i Frankrike. Deras samarbetspartners finns inom en radie av 200km frĂ„n deras kontor vilket gör att de begrĂ€nsar sina resor. Förpackningarna Ă€r tillverkade av biologiskt nedbrytbart och Ă„tervinningsbart papper frĂ„n hĂ„llbart och ansvarsfullt förvaltade skogar (FSC-standard). Företaget Ă€r noga med att sĂ€ga Nej till Greenwashing och vill upplysa om att en biobaserad produkt inte Ă€r organisk. Termen “biobaserad” avser de rĂ„varor som anvĂ€nts för att göra vĂ„ra lösningsmedel; vegetabiliska och icke-petrokemiska. Företaget vĂ€rnar ocksĂ„ om CSR, företagets sociala ansvar. Till exempel samarbetar Nailmatic med ett ADEP-center (fransk förening för bistĂ„nd till funktionshindrade mĂ€nniskor) gĂ€llande förpackning av produkterna. Ingen rĂ€ttslig skyldighet, detta val Ă€r ett rent medborgarinitiativ som de ser som en sjĂ€lvklarhet.8 mlbr/Nailmatic Pure Colour Amour Rouge NacrĂ©/Red Shimmer
Nailmatic Pure Colour Amour Rouge Nacré/Red Shimmer finns i kategorin Smink - Naglar - Nagellack.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko