Milk Makeup Sunshine Under Eye Tint & Brightener Tan
Se fler bilder »

Milk Makeup Sunshine Under Eye Tint & Brightener Tan

Milk Makeup

419:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

En 99 procent naturlig, lÀtt concealer med hudvÄrdande egenskaper som synbart ljusar upp och frÀschar upp under ögonen för en enkel no-makeup makeup-look. Den 99 procent naturliga formulan innehÄller koffein som hjÀlper till att minska svullnader och Àrtprotein som skyddar mot blÄtt ljus. Den antimikrobiella glasrullen Àr vinklad för att passa perfekt under ögonen och ger en uppfriskande massage för trötta ögon. Denna concealer finns i sju anpassningsbara nyanser. AnvÀndning: Klicka pÄ pennan tills glaskulan Àr fylld med produkt. Applicera under ögonen och blanda försiktigt med fingertopparna, en svamp eller en concealerborste. Applicera mer vid behov för att uppnÄ önskad tÀckning. Kan anvÀndas ensam för en skir tÀckning, under din favoritconcealer som en uppljusande makeupbas eller över concealer för extra uppljusande tÀckning. LÀmplig för alla hudtyper, inklusive kÀnslig och mogen hud. Kan anvÀndas tillsammans med Sunshine Skin Tint SPF 30 (sÀljs separat) för full tÀckning.6 mlbr/Milk Makeup Sunshine Under Eye Tint & Brightener Tan
Milk Makeup Sunshine Under Eye Tint & Brightener Tan finns i kategorin Smink - Ansikte - Concealer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko