Milk Makeup Sculpt Stick Toasted
Se fler bilder »

Milk Makeup Sculpt Stick Toasted

Milk Makeup

279:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Ett lÀttblandad matt krÀmkontourstift i en sval ton som omedelbart ger djup och dimension till ansiktet genom att efterlikna naturliga skuggor.SÄ hÀr öppnar du den:Vrid produkten en halv centimeter uppÄt med skyddsskivan pÄ. Vrid sedan försiktigt bort skivan, knÀpp inte bort den och dra inte! Ett tips Àr att förvara den i kylen 1 timme före anvÀndning AnvÀndning: Applicera lÀngs ansiktets konturer: under kindbenen, sidorna och nÀstippen, hÄrfÀstet och kÀklinjen. Bygg upp till önskad intensitet. Blanda in i huden med fingertopparna, en borste eller svamp. Kombinera med Milk Makeups andra sminkstift för att fullÀnda din look pÄ 60 sekunder.Proffstips:VÀrm stiftet direkt pÄ handryggen innan du applicerar den för en Ànnu mer sömlös applicering.För att ta bort den inre skivan, vrid försiktigt bort den. KnÀpp eller dra inte bort den.5,7 gbr/Milk Makeup Sculpt Stick Toasted
Milk Makeup Sculpt Stick Toasted finns i kategorin Smink - Ansikte - Contouring.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko