Milk Makeup Rise Waterproof Mascara
Se fler bilder »

Milk Makeup Rise Waterproof Mascara

Milk Makeup

379:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

En prisbelönt vattenfast vardagsmascara som viktlöst lyfter, förlÀnger, lockar och tillför subtil volym för sÄ naturliga fransar som möjligt. Bara 1-2 lager av denna cruelty-free mascara efterliknar utseendet av ett franslyft och knyter ihop en no-makeup makeup-look. Den 93 % naturliga formulan Àr gjord med ingredienser som vÄrdar fransarna och gör dem mjuka och fjÀderlÀtta. Den böjda borsten ger böjda fransar för alla franstyper och klumpfria resultat. En 93 procent naturlig, vegansk mascara som lyfter, förlÀnger och ger viktlös volym, sÄ att fransarna hÄller sig böjda och klumpfria hela dagen. AnvÀndning: HÄll borsten i linje med fransbÄgen. Flytta borsten frÄn rot till spets. Applicera ett till tvÄ lager för naturlig definition och lÀngd, eller lÀgg pÄ fler lager för extra intensitet. AnvÀnd spetsen pÄ borsten för att definiera de inre och nedre fransarna.8gbr/Milk Makeup Rise Waterproof Mascara
Milk Makeup Rise Waterproof Mascara finns i kategorin Smink - Ögon - Mascara - Vattenfast mascara.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko