Medik8 By Medik8 r-Retinoate Intense 50 ml
Se fler bilder »

Medik8 By Medik8 r-Retinoate Intense 50 ml

Medik8

3 195:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Effektivare, snabbare och utan irritationer - en vĂ€rldssensation. För första gĂ„ngen nĂ„gonsin har Medik8 lyckats kombinera tvĂ„ olika A-vitamintyper i en och samma produkt. Det ena A-vitaminet, Retinyl Retinoate, Ă€r upp till 8 ggr effektivare pĂ„ alla Ă„lderstecken Ă€n traditionellt A-vitamin. Trots detta skapar den mycket mindre irritation och sidoeffekter. Det andra A-vitaminet, Retinaldehyde, verkar upp till 11 ggr snabbare pĂ„ alla Ă„lderstecken Ă€n traditionellt A-vitamin. Dessutom Ă€r den bakteriedödande vilket gör den extra effektiv pĂ„ problemhud med finnar. Symbiosen av dessa tvĂ„ A-vitaminer skapar en vĂ€rldsunik produkt som maximerar effekten och resultaten pĂ„ alla Ă„lderstecken.NĂ€r huden Ă€r i vila pĂ„ natten Ă€r den extra mottaglig för Ă„terfuktning och reparation. DĂ€rför Ă€r denna produkt fylld med nyttigheter som kopparpeptider, ceramidkomplex och E-vitamin.Det Ă€r helt enkelt mycket svĂ„rt att hitta en mer komplett nattcreme, dĂ„ den kan ersĂ€tta bĂ„de ett nattserum och vanlig nattcreme. HUVUDINGREDIENSERPOLYMERINKAPSLAT RETINYL RETINOATE: 8 gĂ„nger kraftfullare Ă€n retinol, stabilt bĂ„de dag och natt, nĂ€sta generations A-vitamin som stimulerar kollagensyntesen och hjĂ€lper till att regenerera hudceller.RETINAL: Ett steg nĂ€rmare retinsyra Ă€n retinol, vilket ger retinaldehyd-resultat upp till 11x snabbare Ă€n retinol, utan ökad irritation pĂ„ huden. Retinal har ocksĂ„ antibakteriella egenskaper som gör det till det bĂ€sta A-vitaminet för aknebenĂ€gen hud.SMART HYDRATION RESERVOIR: Komplex av hyaluronsyra med flera viktiga egenskaper, nĂ€rande skvalan och fuktgivande glycerin som levererar Ă„terfuktning pĂ„ flera nivĂ„er och anpassar sig till din huds behov under hela natten.E-VITAMIN: Oljelöslig antioxidant som bekĂ€mpar fria radikaler i huden samtidigt som det stabiliserar retinaldehyden för optimal effekt.CERAMIDKOMPLEX: En cocktail av ceramider som Ă€r nĂ€stan "hudidentiska" och kan enkelt vĂ„rda huden och reparera hudens naturliga barriĂ€r. DRONE-TARGETED COPPER-PEPTIDES: Leveranssystem styrt som en drönare till en specifik receptorcell för optimala resultat, frigör peptiden över tiden. Stimulerande kollagen och elastinsyntes för fastare och mer ungdomlig hud.EKOLOGISK MOROTSFRÖOLJA: Ger en mjuk aprikosfĂ€rg till den storslagna cremen, morotsfröolja utgör en del av ett unikt, patentsökande stabiliseringssystem som bevarar styrkan av r-Retinoate Intense.50 mlbr/Medik8 By Medik8 r-Retinoate Intense 50 ml
Medik8 By Medik8 r-Retinoate Intense 50 ml finns i kategorin HudvÄrd - Ansikte - Serum.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko