MandySkin Mandy IPL 2.0 Black
Se fler bilder »

MandySkin Mandy IPL 2.0 Black

MandySkin

1 995:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Mandy IPL 2.0 gör din hÄrborttagning snabbare, sÀkrare och enklare. Mandy IPL 2.0 Àr ett kraftfullt hjÀlpmedel i kampen mot oönskad hÄrvÀxt. Tack vare IPL-teknologi och hudtonssensor tar den smÀrtfritt bort ditt hÄr. Synlig minskning av hÄret efter bara 3-4 behandlingar. Efter 12 behandlingar kommer du att se fullstÀndiga resultat.Mandy IPL 2.0 kommer med högkvalitativ ljusbaserad teknologi, som om du hade en skönhetssalong hemma.Hudtonssensorn mÀter hudens ton. Om hudtonen Àr för mörk stoppas ljuspulseringen automatisk, vilket skyddar din hud och gör enheten sÀker att anvÀnda. Kan anvÀndas pÄ alla kroppsdelar Snabb och effektiv, 1-2 blixtar per sekund/upp till 100 blixtar per minut. Behandlar hela kroppen pÄ 20 minuter. AnvÀndning:Raka- och rengör hudomrÄdet med tvÄl innan behandling pÄbörjas. AnvÀnd inte en epilator eller vax eftersom du behöver hÄrroten kvar för att behandlingen skall fÄ effekt. Anslut strömadaptern till ett eluttag. Tryck och hÄll ner strömknappen i en sekund för att starta enheten. StÀll in intensitetsnivÄn eller anvÀnd dig av automatiskt lÀge (rekommenderat) Automatiskt lÀge innebÀr att apparaten automatiskt stÀller in den intensitetsnivÄ som passar din hudton bÀst med hjÀlp av hudtonsensorerna . Det finns fem intensitetsnivÄer. NivÄ 1 Àr den lÀgsta och 5 den högsta. Vi rekommenderar att du börjar med en lÄg nivÄ de första gÄngerna och dÀrefter ökar. Placera ljusfönstret mot huden och flytta den sakta fram pÄ din hud.Hur mÄnga behandlingar som behövs varierar frÄn person till person, men vi rekommenderar att man gör en behandling i veckan, under de första 12 veckorna. DÀrefter, en behandling per mÄnad, i 3 mÄnader, eller tills att önskat resultat uppnÄtts. För att bibehÄlla en hÄrfri och len hud, behandla varje 2-3 mÄnad, eller vid behov. Efter avslutad behandling, kom ihÄg att koppla ur strömkabeln frÄn eluttaget. Vi rekommenderar att du kyler huden med en fuktgivande krÀm efter varje behandling, för att skydda och Äterfukta din hud.br/MandySkin Mandy IPL 2.0 Black
MandySkin Mandy IPL 2.0 Black finns i kategorin Skönhetsapotek - HÄrborttagning - Epilator.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko