Makeup Revolution Balm Glow Peach Bliss
Se fler bilder »

Makeup Revolution Balm Glow Peach Bliss

Makeup Revolution

71:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Balm för att glasera dina kinder, ögon och lÀppar!Detta balsam Àr din allt-i-ett-sminkning som Àr nödvÀndig. Den kan anvÀndas pÄ dina lÀppar, kinder och ögonlock för ett naturligt daggigt utseende. Den krÀmiga formulan smÀlter perfekt in i din hud och annan makeup.Mixa och matcha de Ätta nyanserna för en strÄlande fÀrg pÄ dina kinder, och den ultimata glaserade munkar looken pÄ dina lÀppar och ögonlock. Nyanserna kommer att komplettera alla hudtoner och Àr byggbara, beroende pÄ önskat fÀrgdjup.Finns i Ätta nyanser:Natural Nude, Rose Pink, Peach Bliss, Sunkissed Nude, Flushed Pink, Deep Plum, Golden Hour, Bare PinkHur man anvÀnder:Tryck försiktigt pÄ ytan av den solida balsamformeln med fingrarna, en borste eller svamp, vÀrm upp formulan pÄ baksidan av handen och applicera pÄ önskade omrÄden för en klar fÀrg32 gbr/Makeup Revolution Balm Glow Peach Bliss
Makeup Revolution Balm Glow Peach Bliss finns i kategorin Smink - Ansikte - Rouge.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko