Loreal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist 75 ml
Se fler bilder »

Loreal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist 75 ml

Loreal Paris

169:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

LOréal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist Àr ett settingsprej som ser till att din makeup sitter dÀr den ska och inte smetas ut. Sprejet ger din makeup stadga för ett hÄllbart resultat i upp till 36 timmar*. Vattenfast, svettresistent och ger inga flÀckar pÄ klÀderna. Mikrodiffusersystem: FjÀderlÀtt applicering, klibbar inte, skapar inga flÀckar - endast ett hÄllbart resultat med sammetslen finish. - Sminkning som sitter som den ska- Ger din look stadga i upp till 36 timmar*. *AnvÀndartest, 106 personerAnvÀndning:Skaka flaskan vÀl inför anvÀndning. HÄll flaskan ca 30 cm frÄn ansiktet, spreja i en cirkelrörelse för jÀmnt resultat. StÀng mun och ögon vid applicering.75 mlbr/Loreal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist 75 ml
Loreal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist 75 ml finns i kategorin Smink - Ansikte - Setting Spray.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko