Korres Yoghurt Tinted Sunscreen Face Cream SPF 50 50 ml
Se fler bilder »

Korres Yoghurt Tinted Sunscreen Face Cream SPF 50 50 ml

Korres

299:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

En lĂ€tt ansiktskrĂ€m med tonad solskyddsfaktor som ger högt skydd mot solens skadliga strĂ„lar. Med naturliga pigment som smidigt anpassar sig till alla hudtoner och ger en jĂ€mn och naturlig hudton. Ger lĂ„ngvarig Ă„terfuktning och en jĂ€mn hudton genom dagen.Berikad med:Yoghurt: En naturlig proteinkĂ€lla med unika Ă„terfuktande egenskaper som hjĂ€lper till att bevara hudens fuktbalans.Panthenol: StĂ€rker hudens fuktbarriĂ€r för att frĂ€mja en friskare hy.Innovativ Formel:Formulerad med den senaste generationens solfilter som Ă€r noggrant utvalda med hĂ€nsyn till bĂ„de hudens behov och miljön. InnehĂ„ller EcoSun PassÂź för att bidra till en bĂ€ttre skyddad miljö. Denna krĂ€m Ă€r medveten om bĂ„de hudens och havets vĂ€lmĂ„ende.Egenskaper:Bredspektrum UVA + UVB skydd för att skydda mot Ă„ldrande.Vattenresistent och snabbabsorberande.Ger en jĂ€mn hudton och en lystergivande finish.Dermatologiskt testad och idealisk för kĂ€nslig hud.Icke-komedogen för att inte tĂ€ppa till porerna. AnvĂ€ndning:Applicera jĂ€mnt pĂ„ ansikte och hals, undvik ögonomrĂ„det, minst 30 minuter före exponering för solen. Återapplicera ofta för att bibehĂ„lla skyddet, sĂ€rskilt efter att du har svettats, badat eller anvĂ€nt handduk. För att uppnĂ„ den skyddsnivĂ„ som anges av solskyddsfaktorn mĂ„ste solskyddsmedel appliceras i en mĂ€ngd som motsvarar 2 mg/cmÂČ (ca 1/3 tesked för ansikte och hals). Varning: Om du inte anvĂ€nder tillrĂ€cklig mĂ€ngd solskyddsmedel kommer skyddsnivĂ„n att sĂ€nkas avsevĂ€rt. Vistas inte för lĂ€nge i solen, Ă€ven om du anvĂ€nder en solskyddsprodukt. Överexponering för solen Ă€r en allvarlig hĂ€lsorisk. VĂ€nta tills produkten har absorberats helt innan du klĂ€r pĂ„ dig. Solskyddsmedel kan orsaka flĂ€ckar pĂ„ klĂ€derna. HĂ„ll spĂ€dbarn och smĂ„barn borta frĂ„n direkt solljus.50 mlbr/Korres Yoghurt Tinted Sunscreen Face Cream SPF 50 50 ml
Korres Yoghurt Tinted Sunscreen Face Cream SPF 50 50 ml finns i kategorin HudvÄrd - Solprodukter - Solskydd & solkrÀm - Solskydd för ansiktet.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko