Korres Yoghurt Face + Eyes Sunscreen SPF 50 50 ml
Se fler bilder »

Korres Yoghurt Face + Eyes Sunscreen SPF 50 50 ml

Korres

299:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

En lĂ€tt solskyddskrĂ€m med hög skyddsnivĂ„, speciellt utformad för ansikte och ögon. Den effektivt skyddar mot fotoĂ„ldrande samtidigt som den ger lĂ„ngvarig aktiv Ă„terfuktning, spĂ€nst och skyddar det kĂ€nsliga ögonomrĂ„det.Berikad med:Yoghurt: En naturlig proteinkĂ€lla med unika Ă„terfuktande egenskaper som bidrar till att bevara hudens fuktbalans.Panthenol: StĂ€rker hudens fuktbarriĂ€r för att frĂ€mja en friskare hy.Innovativ Formula:Formulerad med den senaste generationens solfilter, noggrant utvalda med respekt för bĂ„de hudens vĂ€lmĂ„ende och miljön. InnehĂ„ller EcoSun PassÂź för att bidra till ett bĂ€ttre skydd av miljön. Denna formula Ă€r medveten om bĂ„de hudens och havets vĂ€lmĂ„ende.Egenskaper:Bredspektrum UVA + UVB-skydd för att effektivt skydda mot fotoĂ„ldrande.Vattenresistent och snabbabsorberande med en osynlig finish för en bekvĂ€m anvĂ€ndning.Utan syntetiska doftĂ€mnen för en mild upplevelse.Dermatologiskt och oftalmologiskt testad, idealisk för kĂ€nslig hud.Icke-komedogen för att inte tĂ€ppa till porerna. AnvĂ€ndning:Applicera jĂ€mnt pĂ„ ansikte, hals och runt ögonen pĂ„ ögonbenet minst 30 minuter före exponering för solen. För bĂ€sta resultat, Ă„terapplicera ofta, sĂ€rskilt efter svettning, bad eller anvĂ€ndning av handduk. För att uppnĂ„ den angivna skyddsnivĂ„n frĂ„n solskyddsfaktorn krĂ€vs att solskyddsmedlet appliceras i en mĂ€ngd motsvarande 2 mg/cm2 (ungefĂ€r en tredjedels tesked för ansikte och hals). Varning: OtillrĂ€cklig mĂ€ngd solskyddsmedel kan minska skyddsnivĂ„n betydligt. Undvik överdriven sol exponering, Ă€ven med anvĂ€ndning av solskyddsprodukter, dĂ„ överexponering för solen kan vara skadligt för hĂ€lsan. VĂ€nta tills produkten har absorberats helt innan du klĂ€r pĂ„ dig, eftersom solskyddsmedlet kan orsaka flĂ€ckar pĂ„ klĂ€derna. Se till att hĂ„lla spĂ€dbarn och smĂ„barn borta frĂ„n direkt solljus.ÖgonvĂ€nlig:Mycket vĂ€l tolererad av ögonen* (vid oavsiktlig kontakt)*Testad med in vitro EpiOcularℱ EIT50 mlbr/Korres Yoghurt Face + Eyes Sunscreen SPF 50 50 ml
Korres Yoghurt Face + Eyes Sunscreen SPF 50 50 ml finns i kategorin HudvÄrd - Solprodukter - Solskydd & solkrÀm - Solskydd för ansiktet.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko