HICKAP Niagara Falls Ultra-Hydrating Serum 72h 30 ml
Se fler bilder »

HICKAP Niagara Falls Ultra-Hydrating Serum 72h 30 ml

HICKAP

289:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Ett intensivt Äterfuktande och barrÀrstÀrkande serum med tre olika typer av hyaluronsyra som penetrerar hudens olika lager och hjÀlper till att bibehÄlla fuktbalansen. Det lugnande och svalkande serumet Àr berikat med nÀringsrikt kokosvatten och kraftfullt pentavitin som Äterfuktar torr hud pÄ djupet och bidrar till att huden hÄller sig Äterfuktad i upp till 72 timmar. AnvÀnd morgon och kvÀll. Applicera nÄgra droppar serum pÄ ansikte och hals efter rengöring. Massera in serumet med smÄ uppÄtgÄende cirkelrörelser eller klappa in det varsamt. Följ upp med en fuktkrÀm.- Fuktgivande och barrÀrstÀrkande ansiktsserum- InnehÄller pentavitin samt tre typer av hyaluronsyra i olika molekylstorlekVerkar lugnande för kÀnslig, irriterad eller solbrÀnd hud AnvÀndning: AnvÀnd morgon och kvÀll. Applicera nÄgra droppar serum pÄ ansikte och hals efter rengöring. Massera in serumet med smÄ uppÄtgÄende cirkelrörelser eller klappa in det varsamt. Följ upp med en fuktkrÀm.30 mlbr/HICKAP Niagara Falls Ultra-Hydrating Serum 72h 30 ml
HICKAP Niagara Falls Ultra-Hydrating Serum 72h 30 ml finns i kategorin HudvÄrd - Ansikte - Serum.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko