Earth Rhythm Berry Smoothie Butter Cream Soap 180 g
Se fler bilder »

Earth Rhythm Berry Smoothie Butter Cream Soap 180 g

Earth Rhythm

169:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Den delikat doftande Berry Smoothie Body Cream Soap Àr allt du behöver för att lyfta dina sinnen och njuta av varma duschar. En effektiv rengöringsformula, Body Cream Soap kommer att föryngra dina sinnen, lÀmna din hud ren och bibehÄlla dess pH-balans.Acai Berry kommer inpackad med en förtrollande doft som snabbt föryngrar din hud och ser till att den ser frisk och Äterfuktad ut hela dagen. Acai bÀr har ocksÄ kraftfulla anti-aging vitamin A som hjÀlper till att öka cellomsÀttningen. Det innehÄller uppfriskande vitamin C som ökar produktionen av kollagen för en fast och glowig hy. Du kommer att fÄ din hud sÄ fyllig som ett Acai Berry sjÀlv!Sheasmör Àr en naturlig kÀlla till vitamin A som hjÀlper till att minska synlighten av fina linjer och rynkor, vilket ökar hudens övergripande ungdomliga utseende. Den behandlar torr hud, torra flÀckar, flagning och ger djup Äterfuktning.Sodium Cocoyl Isethionate, en extremt mild tensid som utvinns frÄn kokosolja, förbÀttrar hudens fuktbalans, fuktighet och struktur samtidigt som det förhindrar torrhet och irritation.AnvÀndning:Skopa en liten mÀngd krÀmtvÄl frÄn burken och arbeta försiktigt pÄ huden för att bilda ett slÀtt smörigt lödder.Skölj av som vanligt.180 gbr/Earth Rhythm Berry Smoothie Butter Cream Soap 180 g
Earth Rhythm Berry Smoothie Butter Cream Soap 180 g finns i kategorin HudvÄrd - Kropp - Shower Gel.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko