Dr.Jart+ Premium Beauty Balm 02 Light Medium
Se fler bilder »

Dr.Jart+ Premium Beauty Balm 02 Light Medium

Dr.Jart+

475:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Fantastisk hudvĂ„rd i en tub. En kombination av makeup och hudvĂ„rd, allt i ett. Denna multifunktionella formula med fĂ€rgkorrigering pigment Ă„terfuktar, skyddar och döljer omedelbart. Den lĂ€tta, krĂ€miga texturen sprider sig smidigt över huden och ger en naturlig finish som framhĂ€ver din naturliga skönhet. Du kan Ă€ven bygga upp för mer tĂ€ckning. Det Ă€r det bĂ€sta av det bĂ€sta! En succĂ© sedan början... Visste du att Dr.Jart+ första produkt var BB Cream? Denna hybrid hudvĂ„rd-makeup-formel, som fungerar som en fuktighetskrĂ€m, concealer och SPF-skydd i ett, revolutionerade branschen nĂ€r den lanserades och satte en ny standard för multifunktionell skönhet. Nyckelingredienser: Niacinamid: StĂ€rker hudbarriĂ€ren Glycerin: Återfuktar Kemisk mineral-solkremshybrid för UVA/UVB-skydd (zinkoxid, oktinoksat, oktyl-tetradecyl aminobenzoat och titandioxid) Passar för torr, fet eller kombinerad hud.AnvĂ€ndning:Applicera en liten mĂ€ngd, stor som en Ă€rta, i hĂ€nderna och blanda in pĂ„ ansikte och hals. Bygg upp tĂ€ckning om det behövs. VĂ€nta pĂ„ att produkten torkar in och anpassar sig till din naturliga hudton.40 mlbr/Dr.Jart+ Premium Beauty Balm 02 Light Medium
Dr.Jart+ Premium Beauty Balm 02 Light Medium finns i kategorin Smink - Ansikte - BB/CC/DD-Cream.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko