Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 15 ml
Se fler bilder »

Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 15 ml

Dr.Jart+

175:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

En grön-till-beige fĂ€rgkorrigerande behandling som korrigerar rodnad och skadliga miljöfaktorer. Denna allt-i-ett-behandling innehĂ„ller en fĂ€rgskiftande kapsel för att tĂ€cka blemmor och neutralisera rodnad samt Ă„terstĂ€lla trött hud för att ge ett livfullt utseende. Formulan innehĂ„ller tigergrĂ€s (centella asiatica) som hjĂ€lper till att lĂ€ka kĂ€nslig hud, irritation och obehag.- Centella asiatica-komplex* skyddar mot miljöfaktorer som orsakar kĂ€nslig hud.- Örtkomplex: Bidrar till att ge huden ett livfullt utseende.- Minerallösning och pantenol: StĂ€rker hudens fuktbarriĂ€r.* Centella asiatica, som Ă€ven kallas tigergrĂ€s eller gotu kola, Ă€r en kraftfull medicinalvĂ€xt som har anvĂ€nts i Asien i tusentals Ă„r. Den Ă€r rik pĂ„ saponiner (lindrar irritation) och har visat sig lugna irriterad hud (superkĂ€nslig, lĂ€ttirriterad hud).AnvĂ€ndning:PĂ„ ren hud, applicera en liten mĂ€ngd jĂ€mnt över hela ansiktet och blanda ut. KrĂ€men Ă€ndras frĂ„n grön till beige nĂ€r du masserar in den i huden och jĂ€mnar ut hudtonen.15 mlbr/Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 15 ml
Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 15 ml finns i kategorin HudvÄrd - Ansikte - DagkrÀm.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko