Dr. Barbara Sturm Glow Cream 50 ml
Se fler bilder »

Dr. Barbara Sturm Glow Cream 50 ml

Dr. Barbara Sturm

1 995:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

En ansiktskrĂ€m som nĂ€rar huden för att Ă„teruppliva dess naturliga glöd.Dr. Sturms GLOW CREAM Ă€r inspirerad av hennes flerfaldigt prisbelönta GLOW DROPS och Ă€r en anti-aging fuktighetskrĂ€m som ger omedelbar Ă„terfuktning och ger hudtonen en omedelbar lyster för en förhöjd STURMGLOWℱ. KrĂ€men Ă€r berikad med Hyaluronsyra, Shea Butter och Solrosfröolja, som fuktar huden med vĂ€rdefulla lipider och Ă„terfuktning, samtidigt som den jĂ€mnar ut fina linjer och rynkor. Vildros extrakt förfinar porerna för att förbĂ€ttra hudens struktur och utseende, medan Bistorta Root ger ytterligare jĂ€mnhet och ökar lystern för en lĂ„ngvarig glöd.GLOW CREAM Ă€r ocksĂ„ berikad med ljusreflekterande pĂ€rlpigment som ger en vacker, pĂ€rlskimrande glans pĂ„ huden. Den Ă€r idealisk för alla som vill öka hudens naturliga vitalitet bĂ„de omedelbart och pĂ„ lĂ„ng sikt, med avancerade vetenskapliga nĂ€rings- och fuktberikade ingredienser. Formulan Ă€r doftfri och lĂ€mplig för alla hudtyper, inklusive kĂ€nslig hud. AnvĂ€ndning: Applicera GLOW CREAM jĂ€mnt pĂ„ ansiktet, halsen och dekolletaget efter rengöring eller efter att ha applicerat din föredragna Dr. Barbara Sturm serum.50 mlbr/Dr. Barbara Sturm Glow Cream 50 ml
Dr. Barbara Sturm Glow Cream 50 ml finns i kategorin HudvÄrd - Ansikte - DagkrÀm.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko