DKNY Cashmere Collection Tunisian Neroli Eau De Parfum 100 ml
Se fler bilder »

DKNY Cashmere Collection Tunisian Neroli Eau De Parfum 100 ml

DKNY

1 865:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

UPPTÄCK DONNA KARAN CASHMERE COLLECTIONParfym Dam - Fördjupa dig i den lyxiga vĂ€rlden i Donna Karan Cashmere Collection med Cashmere & Tunisian Neroli, ett strĂ„lande tillskott till din doftsamling. Denna ljusa citrusblommiga doft Ă€r inspirerad av en kvinnas lager och Ă€r en hyllning till kvinnlighet i dess mĂ„nga dimensioner.DONNA KARAN PARFYM: EN EXPLOSION OF NEROLIUpplev den uppfriskande explosionen av citrus nĂ€r doften öppnar sig och vĂ€cker dina sinnen med sin frĂ€scha och pikanta doft. Njut av en lysande bukett av tunisisk neroli som vĂ€ver en komplex vĂ€v av djup och karaktĂ€r som fĂ„ngar essensen av kvinnlighet.MJUK OCH ELEGANT DAM PARFYMNĂ€r doften elegant lĂ€gger sig kan du njuta av den mjuka och balanserade avslutningen, som styrs av den tröstande omfamningen av cedertrĂ€. LĂ„t den lĂ€mna ett mjukt och bestĂ„ende intryck och omsluta dig med en subtil men fĂ€ngslande aura.Lyft din dagliga rutin med Cashmere & Tunisian Neroli, en doft som förkroppsligar sofistikering och lockelse frĂ„n första sprutet. UpptĂ€ck Donna Karans konstnĂ€rskap och omfamna lagren av din egen unika kvinnlighet med denna utsökta doft.Doftfamilj: Citrus blommig parfymDOFTNOTER:Huvudnot: Bergamott HjĂ€rtnot: NeroliBas: CedertrĂ€ AnvĂ€ndning: HUR MAN NJUTER AV DONNA KARANS LYXIGA CASHMERE COLLECTIONFördjupa dig i den överdĂ„diga vĂ€rlden av lyxiga dofter med Donna Karan Cashmere Collection. Varje doft Ă€r omsorgsfullt framtagen för att framkalla en kĂ€nsla av sofistikering och njutning, vilket gör varje applicering till en stund av ren lyx.Applicera din Cashmere Collection parfym med precision och omsorg för att maximera dess effekt. Spraya pĂ„ pulspunkter som handleder, nacke och bakom öronen, sĂ„ att doften kan blandas med kroppens naturliga vĂ€rme och kemi för en utsökt doftupplevelse som utvecklas under hela dagen.100 mlbr/DKNY Cashmere Collection Tunisian Neroli Eau De Parfum 100 ml
DKNY Cashmere Collection Tunisian Neroli Eau De Parfum 100 ml finns i kategorin Parfym - Parfym.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko