DAVROE Fusion Power of Three 225 ml
Se fler bilder »

DAVROE Fusion Power of Three 225 ml

DAVROE

289:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

FörstÀrkt med vitamin B-5 och sheasmör, har denna tre-i-en-produkt utformats för att rengöra och omedelbart konditionera hÄret, samtidigt som den ger glans, fÀrg och UV-skydd. Berikad med baobabprotein för att reparera, Äterfukta, ge nÀring och stÀrka hÄret har Fusion förmÄgan att förbÀttra elasticiteten och hanterbarheten, vilket lÀmnar hÄret mjukt och silkeslen.AnvÀndning: Applicera pÄ vÄtt hÄr, arbeta frÄn rot till topp, löddra vÀl vid rötterna. LÄt verka i 2 minuter, skölj och upprepa vid behov. Det behövs ingen balsam efterÄt.225 mlbr/DAVROE Fusion Power of Three 225 ml
DAVROE Fusion Power of Three 225 ml finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Treatment - HÄrinpackning.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko