CRA-YON The Fougère Affair Eau De Parfum 50 ml
Se fler bilder »

CRA-YON The Fougère Affair Eau De Parfum 50 ml

CRA-YON

895:-
Gå till butik »
Gå till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.

Beskrivning

Fougère Affair Eau de Parfum är en modern tolkning av det klassiska Fougère Parfym Ackordet. Denna doft som har välbefinnande som utgångspunkt och är enligt medgrundaren Christine Lydeen din biljett till orubbligt självförtroende, positivitet och centrerad energi."Med The Fougère Affair har vi skapat en doft som stärker ditt självförtroende, ger dig positivitet och centrerar din energi. Det är en doftande påminnelse om din inre styrka", säger Christine Lydeen.The Fougère Affair gjorde sin debut som parfymolja i samarbete med det svenska hudvårdsmärket MANTLE. Nu finns denna omtyckta doft även tillgänglig i form av en Eau de Parfum, omsorgsfullt tillverkad av råvaror av högsta kvalitet.Toppnoter: Citron, Söt Apelsin, Bergamott, Mandarin, Grapefrukt, Malört, Eukalyptus

Hjärtnoter: Cannabis, Lavendel

Basnoter: Cederträ, Vetiver, Mysk, Mossa Användning: Spraya på huden50 mlbr/CRA-YON The Fougère Affair Eau De Parfum 50 ml
CRA-YON The Fougère Affair Eau De Parfum 50 ml finns i kategorin Parfym - Parfym.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Lyko

Lyko är en svensk e-handel som specialiserar sig på skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt från smink och hårvård till hudvård och parfymer. Företaget har ett stort fokus på att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden är Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

Här är några av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂĄn smink och hĂĄrvĂĄrd till hudvĂĄrd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂĄde svenska och internationella varumärken, och produkterna är tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko är kända för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂĄ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂĄdgivning.

Lyko är ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Lyko