Collistar Impeccable Refill Maxi Blush 03 Terracotta
Se fler bilder »

Collistar Impeccable Refill Maxi Blush 03 Terracotta

Collistar

240:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Refillförpackning. Collistars unika Maxi Blusher har nu omdesignats som en multifunktionell produkt som lyser upp huden, definierar ansiktets konturer och Ă€r idealisk för retuschering av smink, fuktgivande och som skydd av huden nĂ€r som helst pĂ„ dagen. Med en naken kĂ€nsla och lysande finish har den en mjuk konsistens med lĂ„ng hĂ„llbarhet och Ă€r lĂ€tt att applicera och blanda, vilket lĂ€mnar en antydan till fĂ€rg. Huden verkar omedelbart hĂ€lsosammare och jĂ€mnare. Dess distinkta vita rosendoft* omsluter huden i en delikat frĂ€sch, feminin bukett.Den nya formulan innehĂ„ller en mĂ€ngd aktiva ingredienser, inklusive Lake Como Sericin, en hĂ„llbar italiensk aktiv ingrediens som Ă„terfuktar och hjĂ€lper till att bilda en skyddande barriĂ€r mot torrhet, föroreningar och yttre pĂ„verkan, plus en exklusiv aktiv anti-ageingrediens som hjĂ€lper huden att öka kollagen- och elastinproduktionen, samt bekĂ€mpa de skadliga effekterna av exponering för blĂ„tt ljus kopplat till vĂ„r hyperanslutna livsstil.Dermatologiskt, oftalmologiskt och icke-komogent testad Ă€r formulan för Impeccable Maxi Blusher sĂ€ker och effektiv för alla hudtyper, inklusive de kĂ€nsligaste. Talken Ă€r certifierad asbestfiberfri, medan varje produktionssats testas för nickel (0,001%) och tungmetaller. Finns i 8 intensiva, blandningsbara nyanser med en lysande finish, uppdelad i fyra fĂ€rgfamiljer: Rose – Nude – Orange – Mauve som passar olika hy och hudtoner.Tonvikten ligger först och frĂ€mst pĂ„ hĂ„llbarhet: det Ă„tervunna (och Ă„tervinningsbara) plasthöljet Ă€r utformat för att kunna fyllas pĂ„, vilket gör det möjligt att Ă„teranvĂ€nda produkten, minska avfallet och uppmuntra ansvarsfulla inköp.*fri frĂ„n allergener.För en hĂ€lsosam lyster som inte tynger ansiktets naturliga egenskaper, blanda blushen med den medföljande borsten och gör smĂ„ cirkulĂ€ra rörelser pĂ„ mitten av kinderna efter personlig smak och önskat utseende.För att markera ansiktets naturliga konturer, fortsĂ€tt att applicera med cirkulĂ€ra rörelser frĂ„n de övre kinderna mot tinningen, var noga med att inte gĂ„ för nĂ€ra nĂ€san. Som ett alternativ i detta fall, anvĂ€nd en professionell ansiktsborste med mjuka strĂ„n och ett ovalt snitt.9 gbr/Collistar Impeccable Refill Maxi Blush 03 Terracotta
Collistar Impeccable Refill Maxi Blush 03 Terracotta finns i kategorin Smink - Ansikte - Rouge.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko