Clarins Youth-protecting Sunscreen Very High Protection SPF50 Face 50
Se fler bilder »

Clarins Youth-protecting Sunscreen Very High Protection SPF50 Face 50

Clarins

335:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Youth-Protecting Sunscreen Very High Protection SPF 50+ Face Ă€r ett Ă„terfuktande och nĂ€rande solskydd med en fin och smĂ€ltande textur som ger en dry-touch, matt finish. En kombination av tvĂ„ komplex hjĂ€lper huden att bibehĂ„lla ett ungdomligt och vackert utseende. Formulan Ă€r i perfekt harmoni med alla hudtyper och skyddar mot de skadliga effekterna som solen och fria radikaler kan ha. Vattenresistent och svider inte i ögonen.- Solskydd för ansiktet- Matt finish- SPF 50+- Vattenresistent- Passar alla hudtyper96%* av kvinnorna upplevde att solbrĂ€nnan fick lyster.90%* av kvinnorna upplevde att huden blev elastisk och fast.*Konsumenttest, 94 kvinnor, 14 dagar efter anvĂ€ndning av Youth-Protecting Sunscreen Very High Protection SPF 50+ Face.AnvĂ€ndning:Återapplicera ofta för att bibehĂ„lla ett bra skydd. Var sĂ€rskilt noga med detta nĂ€r du har badat, torkat av huden eller svettats.50 mlbr/Clarins Youth-protecting Sunscreen Very High Protection SPF50 Face 50
Clarins Youth-protecting Sunscreen Very High Protection SPF50 Face 50 finns i kategorin HudvÄrd - Solprodukter - Solskydd & solkrÀm - Solskydd för ansiktet.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko