By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water 120 ml
Se fler bilder »

By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water 120 ml

By Wishtrend

255:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Denna Äterfuktande, icke irriterande, anti-bakteriella exfoliant, kan anvÀndas varje dag. Den hjÀlper till att ta bort döda hudceller, vilket resulterar i mjukare hud och ökad cellomsÀttningshastighet för en övergripande friskare och vackrare hud. Den innehÄller mandelsyra som Àr mildare men lika effektiv som andra AHA-syror (glykolsyra eller citronsyra) AnvÀndning:Efter rengöring, applicera nÄgra droppar i handflatan och klappa lÀtt in i huden. Om du vill ha en mer exfolierande effekt, hÀll istÀllet nÄgra droppar pÄ en bomullsrondell och torka av huden.120 mlbr/By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water 120 ml
By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water 120 ml finns i kategorin Fler - K-Beauty - HudvÄrd - Peeling.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko