Biotherm Blue Therapy Blue Peptides Uplift Cream SPF30 50 ml
Se fler bilder »

Biotherm Blue Therapy Blue Peptides Uplift Cream SPF30 50 ml

Biotherm

1 050:-
Gå till butik »
Gå till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.

Beskrivning

Biotherm Blue Peptides Uplift Night Cream: Upptäck hemligheten bakom synligt fastare hud och strålande lyster med Blue Peptides Uplift Night Cream – en medlem i Biotherms nya Blue Peptides-hudvårdsserie. Blue Peptides Uplift Night Cream är en fuktgivande och uppstramande nattcreme för alla hudtyper som även är lämplig för känslig hud. Genom att omfamna banbrytande biovetenskapliga innovationer kombinerar formulan Biotherms signaturingrediens Life Plankton™ med kollagenpeptid-fraktioner som kompenserar för de synliga tecknen på kollagenförlust i huden och bidrar till att bevara en fast och synligt uppstramad hud. RESULTAT:OMEDELBART FASTARE HUD, SYNLIGT FRÄSCH LYSTER OCH UPPSTRAMAD HUD ÖVER TIDFRÅN DE FÖRSTA 4 TIMMARNA*Det är vetenskapligt dokumenterat att huden blir +18% fastareÖVER TID**Huden stramas upp. Det är kliniskt dokumenterat att ansiktskonturerna är omdefinierade.Fräsch lyster: 78% håller med om att hudtonen ser mer rosig ut*Instrumentellt test på 40 kvinnor efter 4 timmar**Självutvärdering på 50 kvinnor, efter 4 veckorINGREDIENSER:LIFE PLANKTON: Biotherms ikoniska aktiva och naturliga ingrediens, sex gånger patenterad, med unik förmåga att främja hudens regenerering och boosta effektiviteten av andra ingredienser.KOLLAGENPEPTIDFRAKTIONER: Bidrar till att kompensera för synliga ålderstecken orsakade av kollagenförlust i huden.FORMULA:Skäm bort dina sinnen med en berikande upplevelse som är framtagen särskilt för dig.Vid första kontakten med huden: Sensorisk nattcreme med en mjuk krämig konsistens som smälter på huden.BLUE COMMITMENTSVårt åtagande att erbjuda våra kunder effektiva och miljömedvetna produkter är ett led i Biotherms miljöengagemang. Blue Peptides Uplift Night Cream har en vegansk formula* som är av 94% naturligt ursprung. Den miljömedvetna förpackningen består av en burk som är tillverkad av 40% återvunnet glas samt ett lock av 100% återvunnen plast.*Utan ingredienser av animaliskt ursprung Användning: När?Morgonrutin: För optimalt resultat, applicera Blue Peptides Uplift Cream varje morgon på rengjort ansikte och hals och eventuellt efter Life Plankton Elixir Serum.Kvällsrutin: Rengör ansiktet och applicera den uppstramande nattcremen, gärna efter Life Plankton Elixir Serum eller Blue Retinol Night Serum. Hur?Ta en liten mängd av ansiktscremen och värm den mellan handflatorna.Applicera ansiktscremen jämnt på kinder, panna, haka och hals.50 mlbr/Biotherm Blue Therapy Blue Peptides Uplift Cream SPF30 50 ml
Biotherm Blue Therapy Blue Peptides Uplift Cream SPF30 50 ml finns i kategorin Hudvård - Ansikte - Dagkräm.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Lyko

Lyko är en svensk e-handel som specialiserar sig på skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt från smink och hårvård till hudvård och parfymer. Företaget har ett stort fokus på att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden är Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

Här är några av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt från smink och hårvård till hudvård och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med både svenska och internationella varumärken, och produkterna är tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko är kända för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, så du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rådgivning.

Lyko är ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Lyko