Billie Eilish Eilish Eau de Parfum 30 ml
Se fler bilder »

Billie Eilish Eilish Eau de Parfum 30 ml

Billie Eilish

449:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Sexig, sjĂ€lvsĂ€ker och cool. Billie Eilish debutdoft, eilish, fĂ„r dig att bejaka ditt inre jag och din sanna skönhet – precis som du Ă€r och som du Ă€r menad att vara. För Billie har dofter alltid haft kraften att frammana livfulla minnen och kĂ€nslor som lockar fram hennes sanna jag. Parfymen eilish Ă€r inspirerad av en varm och sensuell kĂ€nsla och vĂ€cker minnen till liv hos den som bĂ€r doften."Jag ville att doften skulle kĂ€nnas som en varm omfamning, som en kropp. Hur det kĂ€nns att vara mĂ€nsklig och att kĂ€nna blodet rusa genom en" – Billie Eilish.Parfymen öppnar med en harmonisk kontrast av saftiga röda bĂ€r, mandarin och sockrade blomblad. DĂ€refter möts vi av delikata och krĂ€miga vaniljnoter, mjuka kryddor och kakao. I basen trĂ€der tonkaböna, eleganta trĂ€slag och varma mysknoter fram och omfamnar din hud med en sensuell vĂ€rme som dröjer kvar. Flaskan Ă€r inspirerad av Billies favoritdelar pĂ„ kroppen: halsen, nyckelbenen och bröstet – en tilltalande balans av vackra vinklar och mjuka kurvor.Cruelty free och vegansk.- Söt och sexig parfym med mycket vĂ€rme- FörstĂ€rker din personlighet, sjĂ€lvsĂ€kerhet och sensualitet- Passar bĂ„de dag och kvĂ€ll- En doft för allaTopp: Sockrade blomblad, mandarin och röda bĂ€rHjĂ€rta: Vanilj, kryddor och kakaoBas: Mysk, tonkaböna och trĂ€30 mlbr/Billie Eilish Eilish Eau de Parfum 30 ml
Billie Eilish Eilish Eau de Parfum 30 ml finns i kategorin Parfym - Parfym.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko