Anastasia Beverly Hills Stick Blush Bubblegum
Se fler bilder »

Anastasia Beverly Hills Stick Blush Bubblegum

Anastasia Beverly Hills

379:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Nu lanseras Anastasia Beverly Hills Stick Blush som är ett rouge i krämform som skapar ett naturligt utseende med en sömlös finish. Rouget blir ett med huden, ger fräsch lyster och har en ultralätt byggbar finish.Mer info: Stick Blush glider lätt på huden, skapar en hållbar färg och ger en lätt blurrande effekt för ett fräscht och piggt utseende Den byggbara och blandbara formulan gör att du enkelt kan gå från en naturlig finish till en mer intensiv, levande look utan att den kladdar eller blir fläckig. Varför du kommer att tycka om den:Ultralätt krämformula som smälter in i huden för en naturlig, strålande färgGer en ”second skin” effekt med en sömlös finish och anpassningsbar intensitetByggbar och blandbar formula som är lätt att appliceraGlider lätt på huden för enkel applicering med hållbart resultatGer jämn ton som aldrig känns klibbig eller oljig och som inte lägger sig i fina linjerLätt blurrande effekt för fräsch, jämn hudKan appliceras direkt på bar hud eller ovanpå sminkStick Blush Inkluderar en syntetisk borste för exakt applicering och snabb användning hemma eller på språngLyxig förpackning i roséguld som passar perfekt i din sminkväskaCruelty free, fri från parabener, ftalater, mineralolja, doftfri, oljefri Användning:Svep en liten mängd Stick Blush på mitten av kindäpplet och sudda sedan uppåt och utåt med borsten eller fingertopparna. Använd cirkulära rörelser för att blanda och dutta med sticket för att applicera i flera lager för önskad intensitet. Proffstips:Kan appliceras med fingertopparna eller borsten. Svep fingertopparna eller borsten över sticket, applicera sedan på kinderna och sudda ut kanterna.Applicera med fingrarna för en naturlig look.För en mer intensiv look, använd pressande rörelser och blanda ut.Applicera med lätt hand på mitten av näsryggen för ett ungdomligt, rosigt utseende.Applicera på läpparna för en naturlig läppfärg. 8 gbr/Anastasia Beverly Hills Stick Blush Bubblegum
Anastasia Beverly Hills Stick Blush Bubblegum finns i kategorin Smink - Ansikte - Rouge.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko