Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer Terracotta
Se fler bilder »

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer Terracotta

Anastasia Beverly Hills

379:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer är en viktlös bronzer i krämformula som ger huden en solkysst glöd samtidigt som den skapar konturer och definition.Mer info:Cream Bronzer ger naturlig värme till alla hudtoner och blir ett med huden. Den erbjuder en matt, sömlös finish med byggbar definition. Cream Bronzer smälter samman med huden och ger ett flexibelt, hållbart och jämnt resultat som inte oxiderar eller kladdar. Varför du kommer att tycka om den:Viktlös, krämformula för en naturligt solkysst hyGer långvarig färg som inte torkar ut eller kladdar, utan att ha en oljig känslaByggbar och blandbar formula som är enkel att appliceraFlexibel konsistens som smälter sömlöst in i huden utan att ge fläckar eller lägga sig i fina linjer Högpigmenterad produkt som ger färg samtidigt som den ser naturlig utMångsidig formula som kan användas för att bronza, definiera och skapa konturer i ansiktet och på kroppenGer en naturlig, matt finish med en ”second skin” effektKan appliceras på bar hud eller ovanpå sminkEtt brett utbud av nyanser som förblir färgstarka och som inte oxiderarLyxig, lättanvänd förpackningCruelty free, fri från parabener, ftalater, mineralolja, doftfri, oljefri, sulfatfriAnvändning:Ta upp en liten mängd produkt med hjälp av A30 Pro Brush. Applicera med lätt hand på områden där du vill addera värme och definition: kindben, tinningar, panna och käklinje. För förstärkt solkysst definition, svep över näsryggen och nästippen. Använd pressande rörelser för att applicera färg och cirkulära rörelser för att blanda ut. Applicera lager på lager för ökad intensitet. Ta det till nästa nivå genom att applicera på hals och dekolletage för en solkysst look. För en mjuka naturlig färg, välj en nyans som är 1 nyans djupare än din hudton. För en mer skulpterande effekt, välj en nyans som är 2-3 nyanser djupare baserat på dina preferenser. Proffstips:Knacka av borsten på baksidan av handen innan du applicerar på ansiktet.Kan appliceras med en svamp. Ta försiktigt upp produkten med svampen och applicera på huden med pressande rörelser.Applicera i globlinjen för ett naturligt skulpterat utseende.Lägg flera nyanser i olika lager för ett flerdimensionellt utseende. 30 gbr/Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer Terracotta
Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer Terracotta finns i kategorin Smink - Ansikte - Solpuder.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko