Acnemy Zitless 5 x Patches
Se fler bilder »

Acnemy Zitless 5 x Patches

Acnemy

149:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Gissa vem! Jag förklĂ€r mig nĂ€r jag behandlar. Inget bus, men en godbit. Vem Ă€r jag? Zitless.Zitless Ă€r underhudsfinnarnas största fiende (ja, de som gör ont). Produkten Ă€r ett plĂ„ster med 24 mikropilar fyllda med en unik blandning av ingredienser som retinol, salicylsyra, hyaluronsyra, niacinamid och oligopeptid-76 – de bĂ€sta ingredienserna för att bekĂ€mpa denna typ av akne. Mikropilarna trĂ€nger in i de första hudlagren och löses upp sĂ„ att de aktiva ingredienserna frigörs och problemet kan behandlas vid roten. Oroa dig inte, mikropilarna skadar inte huden. LĂ„t plĂ„stret verka i minst tvĂ„ timmar. VoilĂ ! Din finne har blivit mindre och till och med försvunnit. Förpackningen innehĂ„ller 5 stycken Zitless-plĂ„ster.NĂ€r ska du anvĂ€nda Zitless? AnvĂ€nd pĂ„ rengjord hud och mot finnar under huden. Undvik att applicera nĂ„gon annan produkt Ă€n rengöring pĂ„ omrĂ„det före och efter behandlingen. AnvĂ€nd inte pĂ„ finnar med pormaskar, mot dessa finnar rekommenderar vi Dryzit. Du kan kombinera Zitless med: Dryzit om du har finnar med pormaskar.AnvĂ€ndning: STEG 1: TvĂ€tta ansiktet med ZitcleanÂź och lĂ„t omrĂ„det torka helt. STEG 2: Dra ut plĂ„stret och ta bort skyddsfilmen men undvik att röra mikropilarna. STEG 3: Applicera plĂ„stret pĂ„ önskat omrĂ„de och tryck lĂ€tt pĂ„ plĂ„stret i nĂ„gra sekunder. STEG 4: LĂ„t plĂ„stret sitta kvar i minst 2 timmar sĂ„ att mikropilarna löses upp och de aktiva ingredienserna absorberas av huden. Rekommenderas att anvĂ€ndas över natten. Varning: Endast för utvĂ€rtes bruk. Undvik direktkontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. AnvĂ€nd inte pĂ„ irriterad eller skadad hud. Förvaras utom rĂ€ckhĂ„ll för barn. 5 patchesbr/Acnemy Zitless 5 x Patches
Acnemy Zitless 5 x Patches finns i kategorin HudvÄrd - HudtillstÄnd - Ansikte - Akne & Orenheter.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko