Acnemy Zitcontrol 40 ml
Se fler bilder »

Acnemy Zitcontrol 40 ml

Acnemy

209:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

En behandling som bekÀmpar, minskar och förebygger finnar?! Javisst! Den heter Zitcontrol och Àr fullproppad med ingredienser som salicylsyra, zink PCA, niacinamid och quora noniPRCF, med egenskaper som effektivt bekÀmpar, minskar och förebygger finnar.Syrorna i denna formula Àr dessutom utformade med Nichosome, ett exklusivt system som frigör aktiva ingredienser och gör att vÄra produkter inte irriterar huden. Systemet innehÄller upp till 12 gÄnger mer av den aktiva ingrediensen (wow!) och ökar dÀrmed effekten av vÄra formler avsevÀrt.NÀr ska du anvÀnda Zitcontrol?Vid aktiva och pÄgÄende besvÀr, anvÀnd morgon och kvÀll*.För att förebygga finnar och utbrott, applicera en gÄng om dagen, helst pÄ kvÀllen*. *Rengör ansiktet med Zitclean först. Om du har acne-Àrr kan du ocksÄ applicera Postzit efter Zitclean och före Zitcontrol. Du kan kombinera Zitcontrol med:Dryzit om du har finnar med pormaskar. Zitless om du har finnar under huden. Postzit om du har akne-Àrr.AnvÀndning: Applicera en liten mÀngd pÄ rengjord hud. Massera försiktigt in med fingertopparna tills huden har absorberat produkten helt. AnvÀnd dagligen.Varning: Endast för utvÀrtes bruk. Undvik direktkontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. AnvÀnd inte pÄ irriterad eller skadad hud. Förvaras utom rÀckhÄll för barn.40 mlbr/Acnemy Zitcontrol 40 ml
Acnemy Zitcontrol 40 ml finns i kategorin HudvÄrd - HudtillstÄnd - Ansikte - Akne & Orenheter.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko