Acnemy Zitclean 150 ml
Se fler bilder »

Acnemy Zitclean 150 ml

Acnemy

129:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Ren hud spelar en mycket viktig roll i kampen mot akne. DÀrför har vi utvecklat Zitclean, en mild rengöringsgel med mindre Àn 10 % tensider, vilket gör att den inte irriterar huden. Zitclean hÄller finnar borta samtidigt som den tar hand om din hud. Formulan stöds av tvÄ toppingredienser: Salicylsyra och Azeloglycin (azelainsyra + glycin), som skonsamt exfolierar huden och reglerar överflödig talg.Syrorna i denna formula Àr dessutom utformade med Nichosome, ett exklusivt system som frigör aktiva ingredienser och gör att vÄra produkter inte irriterar huden. Systemet innehÄller upp till 12 gÄnger mer av den aktiva ingrediensen (wow!) och ökar dÀrmed effekten av vÄra formler avsevÀrt.NÀr ska du anvÀnda Zitclean?TvÄ gÄnger om dagen, morgon och kvÀll för att rengöra och förbereda huden för nÀsta produkt. AnvÀndning: Skaka! Skaka produkten före anvÀndning för att blanda de aktiva ingredienserna som finns i formulan.Du kan kombinera Zitclean med:Zitcontrol för att förhindra uppkomsten av nya finnar. Dryzit om du har finnar med pormaskar. Zitless om du har finnar under huden. Postzit om du har akne-Àrr.AnvÀndning: Applicera en liten mÀngd pÄ vÄt hud. Massera försiktigt in i huden med cirkulÀra rörelser. Skölj med rikligt med vatten och avsluta med kallt vatten för att stÀnga porerna. Torka huden med en handduk.Varning: Endast för utvÀrtes bruk. Undvik direktkontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. AnvÀnd inte pÄ irriterad eller skadad hud. Förvaras utom rÀckhÄll för barn.150 mlbr/Acnemy Zitclean 150 ml
Acnemy Zitclean 150 ml finns i kategorin HudvÄrd - Ansikte - Ansiktsrengöring - Rengöringsgel.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko