Acnemy Postzit 30 ml
Se fler bilder »

Acnemy Postzit 30 ml

Acnemy

189:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Åh, toppen, finnen Ă€r borta! Och vad gör vi med det röda mĂ€rket efter finnen? Oroa dig inte, du har ju Postzit i din arsenal. Serumet innehĂ„ller glykolsyra som minskar mĂ€rken efter finnar (hyperpigmentering), förbĂ€ttrar hudens struktur och jĂ€mnar ut hudtonen. Och för envisa finnar som hĂ„ller sig kvar har vi tillsatt salicylsyra och quora noni PRCF, en riktig hacker mot p.acne-bakterierna som hindrar dem frĂ„n att föröka sig och Ă„terstĂ€ller balansen i hudens mikrobiom.Syrorna i denna formula Ă€r dessutom utformade med Nichosome, ett exklusivt system som frigör aktiva ingredienser och gör att vĂ„ra produkter inte irriterar huden. Systemet innehĂ„ller upp till 12 gĂ„nger mer av den aktiva ingrediensen (wow!) och ökar dĂ€rmed effekten av vĂ„ra formler avsevĂ€rt.NĂ€r ska du anvĂ€nda Postzit? AnvĂ€nd efter Zitclean och före Zicontrol pĂ„ rödaktiga mĂ€rken som vissa finnar lĂ€mnar efter sig. Du kan kombinera Postzit med:Zitcontrol för att förhindra uppkomsten av nya finnar.AnvĂ€ndning: Applicera en liten mĂ€ngd pĂ„ rengjort ansikte. Massera försiktigt in med fingertopparna tills huden har absorberat produkten helt. AnvĂ€nd 2–3 gĂ„nger i veckan.Varning: Endast för utvĂ€rtes bruk. Undvik direktkontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. AnvĂ€nd inte pĂ„ irriterad eller skadad hud. Förvaras utom rĂ€ckhĂ„ll för barn.30 mlbr/Acnemy Postzit 30 ml
Acnemy Postzit 30 ml finns i kategorin HudvÄrd - HudtillstÄnd - Ansikte - Akne & Orenheter.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko