Acnemy Dryzit 30 ml
Se fler bilder »

Acnemy Dryzit 30 ml

Acnemy

189:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Kosmetiska mirakel finns inte – men det gör Dryzit, och dess formula Ă€r det nĂ€rmaste man kan komma magi. Formulan bekĂ€mpar typiska finnar och pormaskar pĂ„ nolltid! VĂ€tskan överst Ă€r formulerad med salicylsyra, zinkoxid och niacinamid som bidrar till att avlĂ€gsna rester och döda hudceller, medan Kalamin, som Ă€r pulvret i botten av flaskan, minskar irritation och lugnar huden. Du kan kĂ€nna dig nöjd med att du tog in Dryzit i din arsenal för att snabbt bekĂ€mpa akne. Om du rĂ„kar skaka flaskan och innehĂ„llet rörs om ska du helt enkelt lĂ„ta flaskan stĂ„ pĂ„ en plan yta i upp till 24 timmar och vĂ€nta pĂ„ att ingredienserna ska lĂ€gga sig. Produktens verkan pĂ„verkas inte.NĂ€r ska du anvĂ€nda Dryzit?AnvĂ€nd pĂ„ finnar med pormaskar för att snabbt torka ut dem. Du kan applicera produkten pĂ„ flera finnar samtidigt. Du kan applicera Dryzit efter Zitcontrol. Undvik att applicera andra produkter pĂ„ omrĂ„det efter Dryzit. AnvĂ€nd inte Dryzit mot finnar under huden som inte har pormaksar, för dessa rekommenderar vi Zitless. Du kan kombinera Dryzit med: Zitless om du har finnar under huden.AnvĂ€ndning: SKAKA INTE FLASKAN. Om du rĂ„kar skaka flaskan vĂ€ntar du bara tills det vita pulvret har lagt sig. AnvĂ€nd efter rengöring och toner. Doppa ZitswabÂź-applikatorn i pulvret i botten av flaskan och applicera en klick pĂ„ finnen. Gnugga inte. LĂ„t torka och skölj sedan av med ljummet vatten. Undvik direkt solljus efter applicering.Varning: Endast för utvĂ€rtes bruk. Undvik direktkontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. AnvĂ€nd inte pĂ„ irriterad eller skadad hud. Förvaras utom rĂ€ckhĂ„ll för barn. AnvĂ€nd enbart ZitswabÂź-applikatorn för att applicera produkten och undvik kroppsöppningar som öron, ögon, mun och nĂ€sa.30 mlbr/Acnemy Dryzit 30 ml
Acnemy Dryzit 30 ml finns i kategorin HudvÄrd - HudtillstÄnd - Ansikte - Akne & Orenheter.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko