Sofia 3-sits soffa svart
Se fler bilder »

Sofia 3-sits soffa svart

Forms & Objects

11 200:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

En bekvÀm 3-sits soffa med en klassisk och tidlös design. Tyget Àr slitstarkt och avtagbart pÄ rygg- och sittkuddarna, och det kan tvÀttas i 40 grader finvÀtt. Armstöden Àr smala men bekvÀma och ger en minimalistisk nordisk stil. Sittkuddarna Àr specialdesignade med bollfiber och HR-skum för extra komfort. Soffan Àr byggd pÄ en ram av massiv furu och kryssfanér, vilket ger en stabil och hÄllbar kvalitet. Ben i svartlackerad stÄl. - Specialdesignad fyllning i rygg- och sittkuddarna för extra komfort och hÄllbarhet. - Avtagbara överdrag för rygg- och sittkuddar. - Stabil och hÄllbar konstruktion av massiv furu och kryssfanér SÄ hÀr Àr rygg - och sittkudde konstruerade: Sittkuddarna har en 2-lagers fyllning med ett slitstarkt och flexibelt HR-skum i botten och ovanpÄ detta ett fyllningslager av bollfiber. Bollfiber Àr en fibertyp som Àr formad som smÄ bollar och ger en mjuk kÀnsla samtidigt som den behÄller formen. Ryggkuddarna Àr fyllda med bollfiber i kanaler för att hÄlla fördelningen jÀmn och bibehÄlla formen under en lÀngre tid. UnderhÄll: För att förebygga flÀckar och fuktskador bör du impregnera soffan med Guardian Textilimpregnering. Rengör regelbundet eller vid behov med Guardian Skumrens. Besök en Hemtex-butik för att se tygprover.
Sofia 3-sits soffa svart finns i kategorin Möbler - Soffor - 3-sits soffor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex