Premium premium upp&ned dubbel plisségardin trÄdlös 45mm multi
Se fler bilder »

Premium premium upp&ned dubbel plisségardin trÄdlös 45mm multi

Dekosol

1 191:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

Upp & ned plissĂ©gardin Ă€r mycket flexibel och kan justeras steglöst. Den hanteras enkelt uppifrĂ„n och ner eller nerifrĂ„n och upp och kan parkeras i valfri höjd. Monteras enkelt i toppskinnen som en vanlig plissĂ©gardin. Gardinen har genomgĂ„ende trĂ„dar som kommer att vara synliga nĂ€r gardinen Ă€r neddragen frĂ„n toppen. Gardinen kan levereras i bredd upp till 250 cm, höjd 270 cm. VĂ€lj mellan vit, silver, svart eller grĂ„ skena och matchande metallfĂ€sten för tak- eller vĂ€ggmontering. Gardinen levereras med dubbel tyg ocksĂ„ kallat honeycomb pĂ„ grund av sin bikupastruktur. Det gör att det inte finns nĂ„gra synliga hĂ„l i plissĂ©gardinen och om du vĂ€ljer ett ljusblockerande tyg kommer det att vara helt ljusblockerande. Finns i ett stort urval av fĂ€rger i ljusgenomslĂ€ppande, transparenta och ljusblockerande tyg. LĂ€s mer om hur du mĂ€ter hĂ€r! Tips – vid köp i butik, sĂ€kra gĂ€rna mĂ„tten hemma och ta med eventuell bild, sĂ„ kan vi hjĂ€lpa dig pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt!
Premium premium upp&ned dubbel plisségardin trÄdlös 45mm multi finns i kategorin SolavskÀrmning - MÄttanpassad solavskÀrmning - MÄttanpassade plisségardiner - MÄttanpassade dubbla plisségardiner.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex