Minahil bordstablett natur
Se fler bilder »

Minahil bordstablett natur

Bokhari

105:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

HandvÀvd bordstablett av Ätervunnen bomull och halm / vass kallad "Sirki". Denna vÀxer vilt lÀngs flodbankarna i bland annat Pakistan dÀr denna produkt Àr tillverkad. Observera att detta Àr en handgjord produkt och mÄtten kan skilja sig nÄgot frÄn standard. Denna handgjorda Bokhari-produkt bidrar till att sÀkra trygga och vÀrdiga arbetsplatser för över 450 kvinnor och mÀn, samt utbildning för 1000 flickor och pojkar i Äldrarna 4 till 17 Är vid LAMS-skolan i Pakistan. Bokhari-vÀveriet, som drivs pÄ ren, förnybar solenergi, Àr ocksÄ en betydande bidragsgivare till samhÀllet. Förutom arbete och utbildning sÀkerstÀller deras vattenreningsanlÀggning rent dricksvatten för över 5000 personer. PÄ sÄ sÀtt bidrar varje Bokhari-produkt till en bÀttre framtid, bÄde för planeten och mÀnniskorna.
Minahil bordstablett natur finns i kategorin Bordsdukning - Bordstabletter.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex