Made to measure premium upp&ned dubbel plisségardin med snöre 25mm multi
Se fler bilder »

Made to measure premium upp&ned dubbel plisségardin med snöre 25mm multi

Dekosol

697:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

Upp & ned plissĂ©gardinen Ă€r mycket flexibel och kan justeras steglöst. Den monteras enkelt i den översta skenan som en vanlig plissĂ©gardin och har ett snördrag pĂ„ varje sida. Den manövreras enkelt uppifrĂ„n och ned med snördraget pĂ„ vĂ€nster sida eller nerifrĂ„n och upp med snördraget pĂ„ höger sida, och kan lĂ„sas i valfri höjd. Gardinen i bredd över 1300mm kommer att ha fyra genomgĂ„ende trĂ„dar som blir synliga nĂ€r gardinen Ă€r neddragen frĂ„n toppen. Upp & ned gardiner levereras i max bredd upp till 300 cm och 270 cm höjd. VĂ€lj mellan vit, silver, svart eller grĂ„ skena och matchande metallfĂ€sten för tak- eller vĂ€ggmontering. Gardinen levereras i dubbel tyg, Ă€ven kallat honeycomb pĂ„ grund av dess bikupastruktur. Det gör att det inte finns nĂ„gra synliga hĂ„l i plissĂ©gardinen, och om du vĂ€ljer ett ljusblockerande tyg kommer det att vara helt ljusblockerande. Om du ska montera en plissĂ©gardin pĂ„ en inre fönsterkarm med dubbel tyg, Ă€ven kallat honeycomb, MÅSTE det finnas ventilation pĂ„ sidorna nĂ€r det monteras pĂ„ den inre fönsterkarmen. Annars kan fönstret spricka. Vi rekommenderar att dra av 1,4 cm pĂ„ varje sida = 2,8 cm totalt, som mĂ„ste dras av frĂ„n nischmĂ„ttet. För att sĂ€kerstĂ€lla optimal funktion av din plissĂ©gardin rekommenderar vi att du anvĂ€nder den regelbundet. NĂ€r du Ă€r borta under en lĂ€ngre tid rekommenderar vi att du hĂ„ller dina trĂ„dlösa gardiner i uppfĂ€lld position. I fall dĂ€r plissĂ©gardinen Ă€r nere under en lĂ€ngre tid kan tyget bli löst och motstĂ„ lyft. Detta Ă€r en naturlig tillstĂ„nd nĂ€r tyget har strĂ€ckts ut under en lĂ€ngre tid. Det Ă€r ett tillfĂ€lligt tillstĂ„nd som kan korrigeras genom att lyfta och sĂ€nka gardinen flera gĂ„nger. Detta kommer att föra tyget tillbaka till sitt naturliga tillstĂ„nd och optimal funktionalitet. Samma gĂ€ller om gardinen stĂ„r i uppfĂ€lld position under en lĂ€ngre tid. Detta kan leda till att gardinen har en tendens att dra sig upp över önskad position nĂ€r den sĂ€nks igen. Detta kan ocksĂ„ korrigeras genom att lyfta och sĂ€nka gardinen flera gĂ„nger. Tips – vid köp i butik, sĂ€kra gĂ€rna mĂ„tten hemma och ta med eventuell bild, sĂ„ kan vi hjĂ€lpa dig pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt!
Made to measure premium upp&ned dubbel plisségardin med snöre 25mm multi finns i kategorin SolavskÀrmning - MÄttanpassad solavskÀrmning - MÄttanpassade plisségardiner - MÄttanpassade dubbla plisségardiner.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex