Made to measure premium rullgardin 28mm multi
Se fler bilder »

Made to measure premium rullgardin 28mm multi

Dekosol

395:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

En premium, mĂ„ttanpassad rullgardin Ă€r en rullgardin av hög kvalitet som du kan konfigurera precis som du vill ha den. Den levereras med kvalitativa metallfĂ€sten och det finns ett stort urval av fĂ€rger och kvaliteter pĂ„ tyger; digitala tryck och texturerade tyger i ljusgenomslĂ€ppande, transparent, ljusblockerande eller screen. VĂ€lj mellan fĂ€rgerna vit, svart, antracit eller grĂ„ för systemet och komponenterna. Du kan vĂ€lja montering antingen med standardfĂ€sten för tak och vĂ€gg, monteringsprofil (skena i topp med klĂ€mmfĂ€sten) eller tĂ€ckande toppkassett som döljer rullen med tyg. BetjĂ€ningsalternativen inkluderar kedjedrag i plast eller metall, eller trĂ„dlöst fjĂ€derdrag som Ă€r helt barnsĂ€kert. VĂ€lj mellan synlig eller insydd metall eller plast bottenlist. Vi har ocksĂ„ ett stort urval av fina barnmotiv. Som standard kommer rullgardinerna underrullade, eftersom det ger minst ljusgenomslĂ€pp pĂ„ sidorna nĂ€r tyget kommer nĂ€rmast fönstret. Om man önskar att Ă€ndra det sĂ„ att den blir överrullad rullar man helt enkelt ut rullgardinen till max och fortsĂ€tter att rulla i samma riktning som nĂ€r den sĂ€nktes. DĂ„ blir den överrullad. DĂ„ kommer Ă€ven baksidan av rullgardinen att vara dold. En överrullad rullgardin ger mer ljusgenomslĂ€pp pĂ„ sidorna eftersom tyget kommer lĂ€ngre bort frĂ„n fönstret. För rĂ„d om mĂ€tning, se fliken "MĂ€tning och montering". Tips – vid köp i butik, sĂ€kra gĂ€rna mĂ„tten hemma och ta med eventuell bild, sĂ„ kan vi hjĂ€lpa dig pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt!
Made to measure premium rullgardin 28mm multi finns i kategorin SolavskÀrmning - MÄttanpassad solavskÀrmning - MÄttanpassade rullgardiner.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex