Made to measure premium dubbel plisségardin trÄdlös 45mm multi
Se fler bilder »

Made to measure premium dubbel plisségardin trÄdlös 45mm multi

Dekosol

1 106:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

TrĂ„dlös plissĂ©gardin som kan bestĂ€llas i max bredd 250cm och höjd 250cm. FĂ€rgerna vit, silver, svart, grĂ„ levereras som standard pĂ„ skenor och matchande metallfĂ€sten. Gardinen levereras i dubbelt tyg Ă€ven kallat honeycomb pĂ„ grund av sin bikupastruktur. Det gör att det inte finns nĂ„gra synliga hĂ„l i plissĂ©gardinen och vĂ€ljer du ett ljustĂ€tt tyg blir det helt ljustĂ€tt. Finns i ett stort urval av fĂ€rger i ljusfiltrerande, transparent och ljustĂ€t tyg. För att montera en plissĂ©gardin pĂ„ en inre fönsterkarm med dubbel tyg, Ă€ven kallat honeycomb, MÅSTE det finnas ventilation pĂ„ sidorna nĂ€r det monteras pĂ„ den inre fönsterkarmen. Annars kan fönstret spricka. Vi rekommenderar att dra av 1,4 cm pĂ„ varje sida = 2,8 cm totalt, som mĂ„ste dras av frĂ„n nischmĂ„ttet. För att sĂ€kerstĂ€lla optimal funktion pĂ„ din plissĂ©gardin rekommenderar vi att du anvĂ€nder den regelbundet. NĂ€r du Ă€r borta under en lĂ€ngre tid rekommenderar vi att du hĂ„ller dina trĂ„dlösa gardiner i uppfĂ€lld position. I fall dĂ€r plissĂ©gardinen Ă€r nere under en lĂ€ngre tid kan tyget bli stramt och motstĂ„ lyft. Detta Ă€r en naturlig situation nĂ€r tyget har strĂ€ckts ut under en lĂ€ngre tid. Det Ă€r en temporĂ€r situation som kan korrigeras genom att lyfta och sĂ€nka gardinen flera gĂ„nger. Detta kommer att föra tyget tillbaka till sitt naturliga tillstĂ„nd och optimal funktionalitet. Samma gĂ€ller om gardinen stĂ„r i uppfĂ€lld position under en lĂ€ngre tid. Detta kan leda till att gardinen har en tendens att dra sig upp över önskad position nĂ€r den sĂ€nks igen. Detta kan ocksĂ„ korrigeras genom att lyfta och sĂ€nka gardinen flera gĂ„nger. LĂ€s mer om hur du mĂ€ter hĂ€r! Tips – vid köp i butik, sĂ€kra gĂ€rna mĂ„tten hemma och ta med eventuell bild, sĂ„ kan vi hjĂ€lpa dig pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt!
Made to measure premium dubbel plisségardin trÄdlös 45mm multi finns i kategorin SolavskÀrmning - MÄttanpassad solavskÀrmning - MÄttanpassade plisségardiner - MÄttanpassade dubbla plisségardiner.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex