Made to measure duo rullgardin multi
Se fler bilder »

Made to measure duo rullgardin multi

Dekosol

1 056:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

Duo rullgardin Ă€r en rullgardin med tvĂ„ lager tyger med tvĂ€rgĂ„ende rĂ€nder. RĂ€nderna har öppna och stĂ€ngda fĂ€lt. Det fina med systemet Ă€r att man kan öppna och stĂ€nga fĂ€lten genom att bara justera gardinen nĂ„got i höjd. Med en duo rullgardin kan man enkelt justera insynen ungefĂ€r som med en persienn. Duo rullgardin levereras antingen med en tĂ€ckande kassett som döljer rullgardinstyget eller med en monteringsprofil upptill. BĂ„da systemen fĂ€sts enkelt med klĂ€mmor som skruvas fast i vĂ€ggen eller i taket. VĂ€lj mellan metall eller plast dragkedja. VĂ€lj mellan fĂ€rgerna vit, svart, antracit eller grĂ„ pĂ„ kassetten eller monteringsprofilen. Det finns ett stort urval av fĂ€rger pĂ„ tygerna. Levereras med rund metall pĂ„ nedre fĂ€ltet. LĂ€s mer om hur du mĂ€ter hĂ€r! Tips – vid köp i butik, sĂ€kra gĂ€rna mĂ„tten hemma och ta med eventuell bild, sĂ„ kan vi hjĂ€lpa dig pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt!
Made to measure duo rullgardin multi finns i kategorin SolavskÀrmning - MÄttanpassad solavskÀrmning - MÄttanpassade rullgardiner.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex