Isadora matta brun
Se fler bilder »

Isadora matta brun

hemtex

2 800:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

En stor och hÀrlig matta tillverkat av fransad polyester. Luggen Àr mycket mjuk och tÀt och bestÄr av tvÄ olika garnsorter, en matt och en blank, vilket ger mattan en vacker glans. Fransad polyester Àr ett slitstarkt material utan ludd som ger en mjuk och behaglig yta att gÄ pÄ. Baksidan av mattan Àr förstÀrkt med en bomullskanvas som stabiliserar mattan. Luggens lÀngd Àr cirka 6 cm. Robotdammsugare bör inte anvÀndas pÄ denna matta dÄ det finns risk att luggen fastnar, men vi rekommenderar att dammsuga mattan utan borste. Om man rÄkar spilla pÄ mattan bör man omedelbart torka bort vÀtskan med en ljus trasa som absorberar fukt vÀl. Det kan Àven vara bra att impregnera mattan innan anvÀndning.
Isadora matta brun finns i kategorin Möbler - Mattor - Stora mattor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex