Isa modulsoffa schÀslong vÀnster natur
Se fler bilder »

Isa modulsoffa schÀslong vÀnster natur

Forms & Objects

8 400:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

Trendig och bekvĂ€m soffmodul med fransk kantsöm i slitstarkt tyg. Placeringen av Ă€nde & schĂ€slong beskrivs utifrĂ„n hur du ser soffan framifrĂ„n. HĂ€r visas schĂ€slong vĂ€nster. Den robusta designen med dolda ben ger komfort i stilen, samtidigt som sömmarna stramar Ă„t och ger soffmodulerna en modern kĂ€nsla. Modulsoffan Ă€r stabil och bestĂ„r av material som ger god komfort och behĂ„ller formen vĂ€l. Den Ă€r byggd pĂ„ en ram av massiv furu och kryssfanĂ©r, vilket ger en stadig och hĂ„llbar kvalitet. Tyget kan enkelt rengöras med en mattrengörare. - Överdrag i slitstarkt tyg med fransk kantsöm - Stabil och hĂ„llbar konstruktion av massiv furu och kryssfanĂ©r - Dolda ben
Isa modulsoffa schÀslong vÀnster natur finns i kategorin Möbler - Soffor - Modulsoffa Isa.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex