Ava soffa divan vÀnster grÄ
Se fler bilder »

Ava soffa divan vÀnster grÄ

Forms & Objects

16 800:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

En stilren och modern soffa som finns i bÄde höger- och vÀnsterutförande (sett framifrÄn). Placeringen av Ànde & schÀslong beskrivs utifrÄn hur du ser soffan framifrÄn. HÀr visas divan till vÀnster. Soffan har en minimalistisk och stram design, men med generösa kuddar som Àr bekvÀma och inbjudande. Tyget Àr slitstarkt och hÄller sig snyggt under lÄng tid. Ryggkuddarna har avtagbart överdrag. Soffan Àr konstruerad pÄ en ram av massiv furu och kryssfanér, vilket ger en stabil och hÄllbar kvalitet. -Slitstarkt tyg -Avtagbara överdrag pÄ ryggkuddarna -Stabil och hÄllbar konstruktion i massiv furu och kryssfanér -Finns bÄde med schÀslong och divan SÄ hÀr Àr rygg- och sittkudde konstruerade: Sittkuddarna Àr tillverkade av slitstarkt och flexibelt HR-skum som ger en bekvÀm kÀnsla och behÄller sin form vÀl. Ryggkuddarna Àr fyllda med silikonfiber som Àr sydd i kanaler, vilket gör att de behÄller sin form över tiden. Silikonfiber ger ocksÄ en extra bekÀm sittkÀnsla. Besök en Hemtex- butik för att se tygprover.
Ava soffa divan vÀnster grÄ finns i kategorin Möbler - Soffor - Soffor m/schÀslong.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.