Ava loungestol grÄ
Se fler bilder »

Ava loungestol grÄ

Forms & Objects

4 900:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Hemtex
Julklappen finns att köpa hos Hemtex
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Hemtex.

Beskrivning

NĂ€tt och stilren fotölj som Ă€ven finns som hörnsoffa med divan. Fotöljen har en minimalistisk och stram design, men med fylliga kuddar som Ă€r bekvĂ€ma och inbjudande. Tyget Ă€r slitstarkt och hĂ„ller sig snyggt lĂ€nge. Ryggkudden har ett avtagbart överdrag som kan tvĂ€ttas i 30 grader fintvĂ€tt. Fotöljen Ă€r byggd pĂ„ en ram av massiv furu och kryssfanĂ©r, vilket ger en stabil och hĂ„llbar kvalitet. - Slitstarkt tyg - Ryggkudde med avtagbart överdrag - Stabil och hĂ„llbar konstruktion av massiv furu och kryssfanĂ©r - Finns bĂ„de som schĂ€slong och hörnsoffa med divan Rygg- och sittkudden har ett slitstarkt och flexibelt HR-skum som Ă€r bekvĂ€mt att sitta i och som behĂ„ller sin form. Ryggkuddarna Ă€r fyllda med silikonfiber som Ă€r sydd i kanaler – detta gör att kuddarna behĂ„ller formen. Silikonfiber ger ocksĂ„ utmĂ€rkt sittkomfort till soffan. Besök en Hemtex-butik för att se tygprover!
Ava loungestol grÄ finns i kategorin Möbler - Loungestolar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Hemtex

Hemtex Àr en svensk heminredningskedja med över 150 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget grundades 1958 och har sedan dess varit en ledande aktör inom heminredning.

Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, allt frÄn textilier, kuddar och mattor till möbler, belysning och köksprodukter. Företaget har en stark tro pÄ att hemmet ska vara en plats dÀr man trivs och kÀnner sig vÀlkommen.

För kunden innebÀr Hemtexs verksamhet att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

Hemtex har en lÄng historia av att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget har ocksÄ ett starkt engagemang för hÄllbarhet och arbetar för att minska sin miljöpÄverkan.

HÀr Àr nÄgra av de saker som kunder uppskattar hos Hemtex:

  • Hemtex erbjuder ett brett sortiment av heminredningsprodukter, sĂ„ att man kan hitta allt man behöver för att inreda sitt hem.
  • Hög kvalitet: Hemtex erbjuder kvalitetsprodukter som hĂ„ller lĂ€nge.
  • Bra priser: Hemtex erbjuder sina produkter till bra priser.
  • HĂ„llbarhet: Hemtex arbetar för att minska sin miljöpĂ„verkan.

Hemtex Àr ett bra alternativ för den som vill inreda sitt hem pÄ ett personligt och stilfullt sÀtt. Företaget erbjuder ett stort utbud av produkter i olika stilar och prisklasser, sÄ att alla kan hitta nÄgot som passar deras hem och budget.

SpÀnnande julklappstips frÄn Hemtex