ZYLISS - Live Skaldjurbestick 4 delar Vit
Se fler bilder »

ZYLISS - Live Skaldjurbestick 4 delar Vit

ZYLISS

177:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Live Skaldjurbestick 4 delar frÄn Zyliss Àr tillverkade i rostfritt stÄl av hög kvalitet. Med Zyliss Live skaldjurbestick kan du enkelt fÄ ut det ljuvliga köttet frÄn krabbor, hummerstjÀrtar, ostron och mycket mer. br/br/AnvÀnd den ena Ànden för att plocka ut köttet och den andra Ànden för att skrapa av allt det goda. Det robusta stÄlet gör besticken slitstarka och tÄliga nog för alla utmaningar, samtidigt som de Àr rostbestÀndiga och enkla att rengöra. br/br/Zyliss har med sina över 60 Ärs erfarenhet av att tillverka köksredskap och matlagningstillbehör förstÄtt hur man skapar produkter som verkligen underlÀttar i köket. UpptÀck kÀnslan av lyx och bekvÀmlighet nÀr du anvÀnder Zyliss Live skaldjurbestick
ZYLISS - Live Skaldjurbestick 4 delar Vit finns i kategorin Servering - Bestick - Skaldjursbestick.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera