Zwilling - Vakuumbox Borosilikatglas RektangulÀr S 0,35 l
Se fler bilder »

Zwilling - Vakuumbox Borosilikatglas RektangulÀr S 0,35 l

Zwilling

139:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Vakuumbox i storlek small frĂ„n Zwilling, tillverkad i det tĂ„liga materialet borosilikatglas. Vakuumförpacka dina fĂ€rska bĂ€r, svampar, sĂ„ser, röror eller andra mindre mĂ€ngder mat och rĂ„varor med denna vakuumbox. Vakuumfunktionen ser till att rĂ„varorna och maten bibehĂ„ller sin fĂ€rskhet, smak och nĂ€ringsĂ€mnen upp till 5 gĂ„nger lĂ€ngre Ă€n traditionella metoder. Med denna smarta och praktiska vakuumförpackning minskar du matsvinnet i hemmet samtidigt som du alltid kan vĂ€rma pĂ„ den sparade maten eller tillbehöret och njuta av fĂ€rsk mat! BRBR Fyll din vakuumbox med önskad rĂ„vara eller mat, stĂ€ng locket, placera Zwillings Fresh & Save pump pĂ„ ventilen och tryck pĂ„ munstyckets knapp för att suga ur luften. PĂ„ nĂ„gra fĂ„ sekunder har du vakuum förvarat innehĂ„llet och du fĂ„r mat som smakar nylagat Ă€ven efter flera dagar. Denna vakuumbox i glas tĂ„l bĂ„de frys och kyl samt diskmaskin. Den gĂ„r Ă€ven utmĂ€rkt att vĂ€rma i mikrovĂ„gsugn och ugn dĂ„ den Ă€r vĂ€rmetĂ„lig upp till 180 °C. Vakuumfunktionen ser Ă€ven till att din mat inte pĂ„verkas av frysskador. Med den hĂ€r i ditt hem har du alltid fĂ€rsk och vĂ€lsmakande mat tillgĂ€nglig i bĂ„de kyl och frys! Vakuumpumpen sĂ€ljes separat. BRBR Men det tar inte slut dĂ€r, underlĂ€tta vardagen och minska matsvinnet ytterligare med den kostnadsfria appen Zwilling Culinary World. Med denna app kan du skanna QR-koden pĂ„ behĂ„llarens lock och dĂ€rmed spĂ„ra vad du har hemma samt fĂ„ en pĂ„minnelse nĂ€r det Ă€r dags att tillaga maten du har sparat, innan den blir gammal – innovativt, modernt och enkelt!
Zwilling - Vakuumbox Borosilikatglas RektangulÀr S 0,35 l finns i kategorin Matlagning - Matförvaring - MatlÄdor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera