Zwilling - Enfinigy Power Blender Pro 1200W 1,8 L Silver
Se fler bilder »

Zwilling - Enfinigy Power Blender Pro 1200W 1,8 L Silver

Zwilling

7 799:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Med Power Blender Pro ur serien Enfinigy frĂ„n Zwilling kan du mixa ihop en god soppa, en smoothie eller en god drink till helgen snabbt och enkelt. Den hĂ€r blendern Ă€r seriens flaggskepp pĂ„ grund av dess mĂ„nga funktioner, effektivitet och starka motor. En fantastiskt blender i modern design som gĂ€rna kan stĂ„ framme pĂ„ köksbĂ€nken för att alltid vara redo att assistera dig i köket! Blendern Ă€r utrustad med en display och en vĂ„gfunktion sĂ„ att du enkelt kan stĂ€lla in rĂ€tt program och hastighet samt mĂ„tta upp rĂ€tt mĂ€ngd ingredienser. BRBR Blenderns tandade ving-blad Ă€r specialdesignade och tillverkade i Zwillings patenterade specialstĂ„l och ser till att ingredienserna alltid mixas jĂ€mnt och ordentligt. En idealisk maskin att ha i köket för att underlĂ€tta och ta matlagningen eller bakningen till nya nivĂ„er. Det finns 7 installerade program och 12 hastighetsnivĂ„er som enkelt justeras med enhetens ratt. Det finns ett program för varje tillfĂ€lle: smoothie, cocktail, puls, glass, iskrossning, soppa och rengöring – det Ă€r bara att fylla behĂ„llaren och vrida ratten till önskad plats! BRBR BehĂ„llaren rymmer 1,8 liter och Ă€r tillverkad i BPA-fri tritan vilket tĂ„l bĂ„de vĂ€rme och kyla samt Ă€r ett mycket slitstarkt material. För din sĂ€kerhet Ă€r blendern Ă€ven försedd med en lĂ„sfunktion vilket innebĂ€r att om behĂ„llarens lock inte sitter pĂ„ ordentligt gĂ„r inte blendern igĂ„ng. Det medföljer Ă€ven en mĂ€tkopp, en vĂ„gskĂ„l samt en masher med temperaturkontroll. Rengör behĂ„llaren genom att diska den för hand eller anvĂ€nd dig av rengöringsprogrammet.BRBR Blenderns BLDC-motor Ă€r kraftfull med sina 4,5 PS/HP och vid registrering av produkt fĂ„s 10 Ă„rs motorgaranti. Designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez och tillverkad i Tyskland. En underbar och hĂ„llbar blender du kommer ha stor nytta (och nöje) av!BRBR - BehĂ„llare som rymmer 1,8 liter BR - MĂ€tkopp, vĂ„gskĂ„l och masher medföljer BR - Enkel att anvĂ€nda och effektiv – perfekt resultat varje gĂ„ng BR - 7 program, 12 hastighetsnivĂ„er BR - Kraftfull BLDC-motor med 4,5 PS/HP BR - 10 Ă„rs motorgaranti vid registrering av produkt
Zwilling - Enfinigy Power Blender Pro 1200W 1,8 L Silver finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Blenders.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera