Zwiesel - Enoteca Chianti Rödvinsglas 55 cl 2-pack Klar
Se fler bilder »

Zwiesel - Enoteca Chianti Rödvinsglas 55 cl 2-pack Klar

Zwiesel

1 198:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Enoteca Chianti Rödvinsglas 55 cl 2-pack Klar Àr vackra, handgjorda glas, tillverkade med omsorg och passion frÄn Zwiesel. br/br/För att skapa en fantastiskt smakupplevelse behöver du ett vin som fÄr andas ordentligt. Med Enoteca Chianti Rödvinsglas frÄn Zwiesel kan du vara sÀker pÄ att bÄde dofter och smaker kommer till sin fulla rÀtt. Detta Àr inte bara ett vanligt vinglas - det Àr ett konstverk av glasblÄsarkonst. br/br/Zwiesels Enoteca-serie Àr synonymt med sofistikation och högsta kvalitet. Glasen Àr skapade för att ge ett perfekt uttryck för exklusiva viner och deras unika karaktÀrer. Njut av vinets sjÀl och passionen som ligger bakom varje flaskas skapelse. Med Enoteca Chianti Rödvinsglas fÄr du inte bara ett glas utan en hel upplevelse. Det munblÄsta glaset Àr ett bevis pÄ Àkta kunskap och tradition. Zwiesel Àr en vÀlrenommerad tysk tillverkare av glas med stolta traditioner sedan 1872. Varje glas Àr skapat med stor noggrannhet och expertis. br/br/Glasen Àr inte bara vackra att se pÄ, de Àr Àven praktiska och enkla att rengöra. De tÄl maskindisk och kan enkelt diskas pÄ ett glasprogram med maximalt 55 °C. Se till att placera glasen stadigt i maskinen sÄ att de inte faller. br/br/SÀtt guldkant pÄ din vinupplevelse med Enoteca Chianti Rödvinsglas.
Zwiesel - Enoteca Chianti Rödvinsglas 55 cl 2-pack Klar finns i kategorin Servering - Glas - Vinglas.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera