Wilfa - Wilfa Pizzaugn 16
Se fler bilder »

Wilfa - Wilfa Pizzaugn 16" GrÄ

Wilfa

4 990:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Wilfa Pizzaugn 16" Àr den optimala pizzaugnen för dig som Àlskar att göra hemmagjord italiensk pizza. Med 16" Àr det enkelt att fÄ ett perfekt resultat - varje gÄng!brbr Hemligheten Àr kombinationen av den höga temperaturen och den breda öppningen som gör det möjligt att pÄ ett enkelt sÀtt vrida och hantera pizzan inne i ugnen. Det tar bara 15-18 minuter att vÀrma upp pizzaugnen till den ideala temperaturen pÄ 470-500 grader och temperaturen kan justeras med gasregulatorn. TÀnk pÄ att uppvÀrmningstiden kan variera beroende pÄ vÀderförhÄllandena. Isoleringsskikt av keramisk ull.brbr - Snabb uppvÀrmning; 16? tar bara 15-18 minuter att vÀrma upp till den ideala temperaturen pÄ 470-500 grader. Temperaturen pÄ pizzaugnen kan justeras med gasregulatorn. TÀnk pÄ att uppvÀrmningstiden kan variera beroende pÄ vÀderförhÄllandenabrbr - Bred öppning, Pizzaugnen har en öppning pÄ 16? (40 cm). Normal pizzastorlek Àr 10-12? sÄ du har gott om utrymme för att enkelt vrida pizzan under tillagningen, samtidigt som det ger dig full kontroll över tillagningsprocessen.brbr - Rengöring; Den medföljande pizzastenen kan tas ur pizzaugnen för rengöringbrbr - Förvaring; Pizzaugnen har ben som du kan fÀlla in, vilket gör den lÀtt att förvara. Den ska förvaras torrt och borta frÄn vind och vÀder under lÄgsÀsong. VÀnta tills pizzaugnen har svalnat helt innan du flyttar den.brbr - NödvÀndiga tillbehör; Pizzaugnen kopplas till gas nÀr den anvÀnds. GasbehÄllaren mÄste köpas frÄn godkÀnda försÀljningsstÀllen och mÄste passa CGAS gasregulator, typ C21, 30 Mbar regulator.
Wilfa - Wilfa Pizzaugn 16" GrÄ finns i kategorin Utemiljö - Matlagning och grillar - Pizzaugn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera