Wilfa - Kokplatta Enkel CP-1W
Se fler bilder »

Wilfa - Kokplatta Enkel CP-1W

Wilfa

435:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Laga mat (nĂ€stan) vart du vill! Med en kokplatta frĂ„n Wilfa kan du laga mat vartsomhelst, sĂ„ lĂ€nge det finns ett eluttag. Att laga mat utomhus Ă€r nĂ„got speciellt, och en portabel kokplatta Ă€r perfekt för dig som inte Ă€r nĂ„gon friluftsperson, men som Ă€ndĂ„ vill testa att laga mat pĂ„ ett nytt sĂ€tt. Passar i det lilla köket, i stugan eller nĂ€r du vill skapa dig ett vackert utekök. Med en skarvsladd kommer man lĂ„ngt. Laga en one-pot-pasta eller koka en god soppa.Den gĂ„r sjĂ€lvklart lika bra att anvĂ€nda inomhus. brbr Detta Ă€r en modell med en platta, med en effekt pĂ„ 1500 watt. LĂ€tt att packa ihop och ta med, och med stabila gummifötter. Steglös vĂ€rmesjustering och kontrollampa som indikerar nĂ€r den Ă€r pĂ„slagen. Bon apetit! brbr - 1500 W br - Vid utomhusanvĂ€ndning – kom ihĂ„g att ta in den efterĂ„t. br - 220-240V~50-60Hz brbr Viktig info frĂ„n tillverkaren: br - Kontrollera att spĂ€nningen som anges pĂ„ apparatens mĂ€rkplĂ„t stĂ€mmer överens med nĂ€tspĂ€nningen.br- Placera apparaten pĂ„ en lĂ€mplig torr och jĂ€mn yta nĂ€ra ett eluttag . br- Se till att vredet Ă€r i lĂ€ge ”MIN” (”MIN” riktat uppĂ„t). SĂ€tt in stickkontakten i eluttaget. br-Du mĂ„ste avlĂ€gsna den osynliga skyddsbelĂ€ggningen innan du kan anvĂ€nda apparaten. För att göra detta vrider du vredet till lĂ€get MAX och lĂ„ter apparaten vara pĂ„ i ungefĂ€r 4 minuter. Rökbildning kommer att uppstĂ„ sĂ„ se till att rummet Ă€r vĂ€lventilerat. StĂ€ng av plattan och lĂ„t den svalna helt. Plattan Ă€r nu redo att tas i bruk. br- PĂ„ grund av konstruktionen kommer plattan fortfarande att vara varm ett tag efter att den har stĂ€ngts av. RestvĂ€rmen kan anvĂ€ndas för en kort stunds varmhĂ„llning av tillagad mat. br- Efter anvĂ€ndning, vrid temperaturvredet till ”MIN“ och dra ut apparatens stickkontakt ur eluttaget. br- StĂ€ll den aldrig i diskmaskinen. br - AnvĂ€nd aldrig apparaten nĂ€ra heta ytor. br- Apparaten Ă€r inte avsedd att anvĂ€ndas med extern timer eller separata fjĂ€rrstyrningssystem. br- Av sĂ€kerhetsskĂ€l mĂ„ste en skadad elkabel bytas ut av tillverkaren, dennes servicerepresentant eller motsvarande. br- Den Ă€r inte avsedd för masstillverkning eller kommersiell anvĂ€ndning. br- Linda inte kabeln runt apparaten och böj den inte. br- SĂ€kerstĂ€ll att apparaten har svalnat innan du rengör och stoppar undan den för förvaring. br- SĂ€kerstĂ€ll att apparaten aldrig kommer i kontakt med brandfarliga material som gardiner, dukar o.s.v. nĂ€r den anvĂ€nds eftersom detta kan leda till eldsvĂ„da. br- Apparaten fĂ„r inte vara i drift lĂ€ngre Ă€n max 1 timme i strĂ€ck. br
Wilfa - Kokplatta Enkel CP-1W finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Övriga köksmaskiner.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera