Vargen & Thor - Mjölner Grytset 3 delar
Se fler bilder »

Vargen & Thor - Mjölner Grytset 3 delar

Vargen & Thor

3 195:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Mjölner Àr ett grytset som Àr en riktigt bra och hÄllbar investering frÄn Vargen & Thor, som passar till all sorts matlagning. brbr Setet innehÄller grytan Miranda pÄ 4 liter, kastrullen Vera pÄ 1,6 liter och traktörpannan Modell Y. Ytan Àr i slÄende vacker Àkta koppar, och insidan Àr i borstat rostfritt stÄl. Den borstade ytan bidrar till att mat inte brÀnner fast lika lÀtt som pÄ andra ytor. En klockren funktion. Handtagen, som Àr vÀrmesÀkra, Àr tillverkade i hÄllbart rostfritt stÄl. Tre riktiga pÀrlor att ha i köksskÄpet, eller ha framme pÄ spisen, redo för nÀsta mÄltidsförberedelse. Lock i glas ingÄr. brbr Vargen och Thor har anvÀnt Àkta koppar till denna serie, ingen plÀtering hÀr inte. Alla delar har en kÀrna av aluminium, för en snabb och jÀmn vÀrmespridning. Tack vare ny teknik fungerar den pÄ alla hÀllar, Àven induktion, och den tÄl att anvÀndas i ugn i upp till 300°c. Vid tillagning i ugn fungerar inte vÀrmeskyddet, sÄ det kan vara bra att kombinera kastrullen och traktörpannan med det skrÀddarsydda handtagsskyddet Ulla frÄn Vargen & Thor. brbr Miranda, Vera och Modell Y kan diskas i diskmaskin, och det Àr bra att veta att vid anvÀndning med gas, i ugn eller i diskmaskin/med diskmedel sÄ kan kopparytan fÄ flÀckar. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderas anvÀndning av kopparputs. brbr Mjölner-serien kommer bli en stabil följeslagare i köket, med sina olika egenskaper, samt olika storlekar, passar de till all matlagning. FrÄn vardagens grytor eller pastasÄser, lÄngkok pÄ helgen, eller morgonens frukostgröt. All mat smakar lite bÀttre nÀr man tillagar det med bra rÄvaror, engagemang och bra verktyg. Vargen & Thor inspirerar till engagerad matlagning, och levererar de bra verktygen. Mjölner Àr en serie att rÀkna med, och det Àr ocksÄ en fin studentpresent, ett set för det nya livet. brbr - Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhÀllar br - Glaslock ingÄr br - Rostfritt stÄl och Àkta koppar br - Kastrull 1,6 liter br - Gryta 4 liter br - Traktörpanna Þ28 cm br
Vargen & Thor - Mjölner Grytset 3 delar finns i kategorin Matlagning - KokkÀrl och stekpannor - Grytset.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera